رانی هلو خانگی – آموزش درست کردن و طرز تهیه رانی خوشمزه مثل بیرون

آموزش آشپزی نوشیدنی

طرز تهیه رانی هلو خانگی:

رانی هلو خانگی

اموزش درست کردن رانی هلو خانگی :

مواد موردنیاز:

  • هلو با پوست و هسته ۱ کیلو (حدودا ۷ تا ۸ عدد متوسط)
  • شکرسه چهارم لیوان
  • آب جوش ۵لیوان
  • آب لیموی تازه ۱قاشق

هلو هامونو ۵ دقیقه میذاریم تو اب جوش و بالافاصله ۵دقیقه تو آب یخ ک هم پوستش راحت جدا شه هم رنگش حفظ شه کدر نشه
به اصطلاح بلانچ‌می کنیم و نگینی خورد می کنیم
با شکر و آب جوش میذاریم رو شعله متوسط ۱۰ دقیقه بعد از شعله بر میداریم
نصف لیوان هلو خورد شده جدا می کنیم
وقتی خنک شد کاملا میکس میکنیم
و هلو های خورد شده رو اضافه و میذاریم خنک شه .

نوش جونتون

اگه از این آموزش خوشتون اومد نظراتونو برام بنویسید و واسه دوستای رانی دوستتون بفرستین

نکته: اگه میخواین رانی رقیق تری داشته باشید ۶ لیوان آب و اگه غلیظتر دوست دارین ۴لیوان آب بریزید ،ولی به نظرم ۵لیوان غلظت خوبی داره

نکته:اگه به جای آب جوش آب سرد ریختین بذارین رو شعله به محض اینکه به جوش اومد ۱۰ دقیقه بعد بردارین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image