طرز تهیه نان پیده – آموزش درست کردن نون خوشمزه با روش آسان

آموزش آشپزی نان

دستور پخت و طرز تهیه نان پیده:

طرز تهیه نان پیده

اموزش درست کردن و طرز تهیه نان پیده با روش آسان:

جان میده افطار و سحر نوش جان کنید 

اول ۳ قاشق غ خوری شکر را با یک و نیم قاشق غ خ پودر خمیر و یک استکان آب را مخلوط کرده و ۱۵ دقیقه کنار میکذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید .


حالا توی ظرفی:

نصف لیوان شیر .

یک عدد زرده تخم مرغ .

کمی زعفران .

کمی نمک و بکین پودر و دوقاشق روغن و مایه عمل آمده را ریخته و کم کم آرد را اضافه کرده تا جایی که یک خمیر خوب بدست آید .خمیر باید به دست نچسبد. بعد دو ساعت استراحت به خمیر میدهیم تا حجمش دو برابر شود .بعد از آن پف خمیر را گرفته و به هر شکلی که دوست دارید چون ها را شکل بدهید و روی خمیرها را رومالی کنید با دوقاشق شیر کمی زعفران و کمی روغن را مخلوط کرده و روی نون ها قبل این که داخل فر بروند این کار را انجام دهید .و بعد خمیر را توی فر ۱۸۰درجه به مدت ۳۰دقیقه قرار بدهید البته بستگی به حرارت فر شما دارد 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image