• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مسقطی زعفرانی + نکات کلیدی

    طرز تهیه مسقطی زعفرانی

    رسپی و طرز تهیه مسقطی زعفرانی:

    مسقطی زعفرانی خوشمزه و دلبر که برا مهمونیا ایده خوبی
    مواد لازم. نشاسته گل نصف لیوان. شکر ۱ لیوان. گلاب نصف لیوان. آب یک و نیم لیوان. زعفران به مقدار لازم. روغن کمی. خلال بادام هم به مقدار لازم .

    اموزش درست کردن و طرز تهیه مسقطی زعفرانی :

    اول آب را توی ظرفی می ریزیم و بهش نشاسته و شکر و گلاب را اضافه میکنیم .بعد روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم بعد این که به غلظت فرنی رسید بهش روغن و زعفران را اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم بعد حدود ۴۰ دقیقه بهش زمان میدهیم تا جا بیفتد ولی باید مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد این کار را برای این انجام میدهیم که خامی نشاسته از بین برود ولی در چند دقیقه آخر خلال بادام را اضافه کرده و هم میزنیم بعد ۴۰ دقیقه کنار گذاشته و توی ظرفی میریزیم بعد توی یخچال به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم تا خودش را بگیرد .بعد از یخچال خارج کرده و به هر شکلی که دوست دارید قالب میزنید و بعد نوش جان میکنید

    طرز تهیه مسقطی زعفرانی

    About The Author