دستور پخت و طرز تهیه فسنجون قلقلی خوسمزه:

اموزش اشپزی و طرز تهیه فسنجون قلقلی با روش آسان :
مواد لازم برای فسنجون قلقلی
۳۰۰ گرم چرخ کرده .یک عدد پیاز رنده شده .نمک و فلفل وزردچوبه و پودر کاری و پاپریکا .۳ ق غ خ آرد .۳۰۰ گرم گردو آسیاب شده .به مقدار لازم رب انار .دو لیوان آب .یک عدد پیاز رنده شده .و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه کمی .چند تیکه یخ .
اول چرخ کرده و پیاز و ارد و ادویه جات را باهم مخلوط کرده و مواد را حسابی ورز داده و برای نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم .
حالا گردو آسیاب شده را با کمی روغن تفت داده و بعد بهش دو لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدهیم که به آرامی بجوشد و در این مدت چرخ کرده را به صورت قلقلی در آورده و سرخ میکنیم بعد این سرخ شدن کنار میگذاریم .حالا که نیم ساعت از جوشیدن گردو گذشت یک عدد پیاز را رنده کرده و تفت میدهیم و بهش کمی نمک و فلفل و زرد چوبه زده و این را به گردو در حال جوش اضافه میکنیم و حالا بعد از پنج دقیقه قلقلی ها را به گردو اضافه کرده و اجازه میدهیم که با حرارت کم بپزدو در دو مرحله بهش چند عدد یخ اضافه میکنیم تا خورشت ما روغن بیندازد و در اخر رب انار را بهش اضافه کرده و بعد زمان میدهیم که خورشت ما آماده شود و تمام