دستور پخت و طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه :

اموزش اشپزی و طرز تهیه بورک ترکی با روش آسان:
اول ۳ عدد تخم مرغ را با یک ونیم لیوان شیر و یک قاشق چایی خوری پودر خمیر را هم میزنیم وقتیدمایع آماده شد نان تست ها را برش های کوچک میزنیم و داخل مایع میریزیم و آغشته به این مایع کرده و ته ماهی تابه ای که قرار توی فر بگذاریم میریزیم .
بعد روش پنیر پارمیسان و یا هر پنیری که دوست دارید میریزیم بعد دوباره بقیه نون را در مواد کرده و توی ظرف ریخته حالا سس باقی مانده را روی نان ها میریزیم . و بعد پنیر و حالا توی فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم . در آخر هم گریل را روشن کرده تا روی نان ها طلایی شود .چون روی نان ها پنیر دارد نکته نگران سس نباشید. چون مقدار کمی می مونه. ولی این بورک با تمام سادگیش بسیار خوشمزه است . حتما هم باید گرم سرو شود .