دستور پخت کله پاچه – آموزش آشپزی و طرز تهیه صبحانه خوشمزه و مقوی

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه و دستور پخت کله پاچه:

دستور پخت کله پاچه

اموزش و دستور پخت کله پاچه با روش آسان:

اول کله پاچه را حسابی تمیز می شوریم بعد با ۳ عدد پیاز پوست کنده درشت و با مقداری آب برای چند ساعت روی اجاق میگذاریم که آرام آرام بپزد بعد وقتی به حالت جوش افتاد بهش کمی نخود و نمک و زرد چوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که بپزد بعد از چند ساعت پیازها را در آورده و با گوشتکوب می کوبیم و بهش نمک و فلفل سیاه و مرزه کوهی و زرد چوبه کمی به کله پاچه اضافه میکنیم.

بعد دوباره اجازه پختن میدهیم بعد از یک ساعت ۶ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده به همراه کمی آبلیموه و روغن تفت داده و دوباره به کله پاچه اضافه کرده و میگذاریم که حسابی بپزد و جا بیفتد .اگه دوست داشتین می توانید از آب این کله پاچه هم استفاده کنید چون سر شار از ویتامین است
این وعده بیشتر برای صبحانه استفاده میشود 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image