طرز تهیه و دستور پخت کله پاچه:

اموزش و دستور پخت کله پاچه با روش آسان:
اول کله پاچه را حسابی تمیز می شوریم بعد با ۳ عدد پیاز پوست کنده درشت و با مقداری آب برای چند ساعت روی اجاق میگذاریم که آرام آرام بپزد بعد وقتی به حالت جوش افتاد بهش کمی نخود و نمک و زرد چوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که بپزد بعد از چند ساعت پیازها را در آورده و با گوشتکوب می کوبیم و بهش نمک و فلفل سیاه و مرزه کوهی و زرد چوبه کمی به کله پاچه اضافه میکنیم.
بعد دوباره اجازه پختن میدهیم بعد از یک ساعت ۶ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده به همراه کمی آبلیموه و روغن تفت داده و دوباره به کله پاچه اضافه کرده و میگذاریم که حسابی بپزد و جا بیفتد .اگه دوست داشتین می توانید از آب این کله پاچه هم استفاده کنید چون سر شار از ویتامین است
این وعده بیشتر برای صبحانه استفاده میشود