طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی خوشمزه:

اموزش اشپزی و دستور پخت میرزا قاسمی با روش آسان:
مواد لازم .۱ کیلو بادمجان .۴ عدد گوجه فرنگی .۲ عدد تخم مرغ .۲ حبه سیر .پیاز ۱ عدد و نمک وفلفل .
اول بادمجان ها را کبابی میکنیم و پوست آن ها را گرفته و حسابی ساتوری خرد میکنیم و کنار میگذاریم .
حالا یک عدد پیاز را درشت رنده کرده ب همراه سیر رنده شده حسابی تفت می دهیم بعد گوجه خرد شده را بهش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که کمی بپزد بعد از اون بادمحان ساتوری شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم میزاریم که خوب بپزد و حالا بهش نمک و فلفل زده و دو عدد تخم مرغ را هم ریخته و مخلوط کرده و بهش زمان میدهیم تا کمی جا بیفتد اگه رنگ میرزا قاسمی کمی کم رنگ بود می توانید کمی بهش رب بزنید