دستور پخت میرزا قاسمی – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای سنتی و آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی خوشمزه:

دستور پخت میرزا قاسمی

اموزش اشپزی و دستور پخت میرزا قاسمی با روش آسان:

مواد لازم .۱ کیلو بادمجان .۴ عدد گوجه فرنگی .۲ عدد تخم مرغ .۲ حبه سیر .پیاز ۱ عدد و نمک وفلفل .

اول بادمجان ها را کبابی میکنیم و پوست آن ها را گرفته و حسابی ساتوری خرد میکنیم و کنار میگذاریم .
حالا یک عدد پیاز را درشت رنده کرده ب همراه سیر رنده شده حسابی تفت می دهیم بعد گوجه خرد شده را بهش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که کمی بپزد بعد از اون بادمحان ساتوری شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم میزاریم که خوب بپزد و حالا بهش نمک و فلفل زده و دو عدد تخم مرغ را هم ریخته و مخلوط کرده و بهش زمان میدهیم تا کمی جا بیفتد اگه رنگ میرزا قاسمی کمی کم رنگ بود می توانید کمی بهش رب بزنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image