باسلوق ژله ای – آموزش درست کردن و طرز تهیه باسلوق خونگی با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی باسلوق ژله ای :

باسلوق ژله ای

اموزش درست کردن و طرز تهیه باسلوق ژله ای :

سلام دوستان. اول از همه بگم این باسلوق خیلی خوشمزه میشه واقعا بهترو عالیتر از بیرونیاست وخیلی راحت درست میشه به شرط آنکه تمام مراحل رو به دقت و حوصله انجام دهید

مواد لازم:

  • پودر ژله دلخواه یک بسته
  • آب سه چهارم لیوان
  • نشاسته گل نیم لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • گلاب سه چهارم لیوان
  • روغن مایع سه قاشق غذاخوری
  • ثعلب یک چهارم قاشق غذاخوری
  • پودرنارگیل به مقدار کافی
  • (منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است)

ابتدا درون قابلمه نچسب یا چدن نشاسته و آب رو باهم مخلوط میکنیم تا کاملا صاف شود بعد به ترتیب شکر و گلاب و پودرژله رو اضافه میکنیم و بهم میزنیم روغن مایع رو افزوده ودر خاتمه ثعلب رو کم کم اضافه میکنیم و باهمزن دستی میزنیم تا ثعلب کاملا باز شود قابلمه رو روی حرارت کم میگذاریم و بدون وقفه آروم بهم میزنیم تا نشاسته پخته بشه و از خامی دربیاد هرچقدر نشاسته با حرارت کم پخته بشه نتیجه مطلوبی بدست میاد حدود سه ربع طول میکشه تا به غلظت کامل برسه از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا از داغی بیفته و خنک بشه بعد دستهامونو چرب میکنیم و به اندازه یه گردو برداشته وسطش یه نصفه گردو میذاریم ودر پودرنارگیل غلت میدهیم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image