
اموزش اشپزی و طرز تهیه گراتن مرغ با پنیر و قارچ خوشمزه و آسان:
مواد لازم:
500 گرم فیله یا سینه مرغ
400 گرم قارچ
1 عدد پیاز متوسط
125 گرم پنیر چدار
3-4 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری آویشن
برای پوره
4 عدد سیب زمینی متوسط
2 قاشق کره
یک لیوان شیر
دستور پخت گراتن مرغ با پنیر و قارچ:
بعد از اینکه روغن خود را در قابلمه انداختیم و ذوب کردیم پیاز را اضافه کرده و چند دور مخلوط کنیم ، مرغ را که به صورت مکعب خرد کردیم اضافه کرده و کمی تفت دهیم. قارچ هایی را که به صورت مکعب خرد کردیم ، کمی آب لیمو بریزید جلوگیری از سیاه شدن قارچ بعد از اینکه کمی تفت خورد ، اددیه را اضافه کنیم و کمی آنرا تفت دهیم.
قارچ های من ریز بود ، من فقط برخی از آنها را خرد کردم ، بقیه را کامل استفاده کردم و سپس یک فنجان آب گرم اضافه کنیم . و گذاشتم تا کامل بپزه و آب جذب شود برای پوره سیب زمینی های آب پز را با کره و شیر گرم له کنیم ، نمک اضافه کنیم. ابتدا مقداری از پوره کف قالی یا ظرف مورد نظر بریزید و سپس از مواد گوشتی را در ظرف های تقسیم کنیم. چدار رنده شده را به آن اضافه کرده و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزیم تا چدار ذوب شود.
نوش جان