کیک موکا گردویی – آموزش درست کردن و طرز تهیه کیک خوشمزه و آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
کیک موکا گردویی

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک موکا گردویی با روش آسان:

آموزش کیک موکا گردویی خوشمزه ای با طعم و عطر بی نظیر قهوه و نسکافه با بافت عالی

مواد مورد نیاز:

  • کیک موکا گردویی
  • مواد اصلی
  • تخم مرغ۳ عدد
  • شکر۱ پیمانه
  • آرد۱/۵ پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • شیر داغ ۱ پیمانه
  • گردو خردشده نصف پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر قهوه ۱ قاشق غذا خوری
  • نسکافه ۱ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل‏ نصف قاشق چای خوری

زمان تهیه ۱۰ دقیقه

زمان پخت ۴۵دقیقه

دستور پخت کیک موکا گردویی:

۱. ابتدا پودر کاکائو و قهوه و نسکافه را در شیرِ داغ حل کرده و کنارمیگذاریم تا خنک شود.

۲.آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

۳.شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا کاملا سبک و کرمی شود .

۴.سپس روغن مایع و محلول پودر کاکائو و قهوه … که در شیر حل کردیم را اضافه میکنیم.

۵.مخلوط آرد و بیکینگ پودر را طی دو مرحله روی مایه کیک الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود.

۶.در آخر هم گردو خورد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

۷.قالب مورد نظرتان را چرب و آردپاشی کنید و مواد را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید

۸.با خلال دندان کیک را چک کنید هر موقع تمیز بیرون آمد کیک آماده است.
نوش جان

سایر نکات:

میتونید کیک تونو با گاناش یا شکلات آب شده تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image