هویج پلو با گوشت مجلسی – آموزش آشپزی غذای سنتی و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ایرانی
هویج پلو با گوشت

اموزش اشپزی و طرز تهیه هویج پلو با گوشت خوشمزه و آسان:

مواد لازم:

  • برنج
  • هویج نگینی شده نیم پز
  • پیاز
  • فلفل دلمه نگینی
  • گوشت چرخکرده
  • نمک ، فلفل زردچوبه ، پیاز رنده شده (تفاله پیاز)
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • آرد یک الی دو قاشق غ

دستور پخت هویج پلو با گوشت مجلسی:

۱.گوشت رو با ارد و ادویه و تفاله پیاز و یک عدد تخم مرغ میکس میکنیم قلقلی میکنیم و داخل تابه سرخ میکنیم، بعد از سرخ شدن مقداری آب و کمی زعفران میریزم و دربش رو میبندیم تا کمی پخته تر بشه، آبش که کشیده شد میذاریم کنار.
۲. پیاز نگینی و زردچوبه رو تفت میدیم ، هویج نیم پز نگینی رو اضافه و نمک میزنیم و تفت میدیم.


۳. فلفل دلمه رو اضافه میکنیم ، میذاریم کنار.
۴.برنج رو آبکش کرده زنده تر آبکش کنین ، کف قابلمه رو روغن و زعفران و نون لواش بزارین.


۵.یه لایه برنج یه لایه مواد هویجی یکم زعفرون و دوباره برنج تا ته ، برنجو دم میذاریم.
۶.موقع سرو قلقلی هارو دورش میچینیم و با پلوی زعفرونی تزیین میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image