
اموزش اشپزی و طرز تهیه هویج پلو با گوشت خوشمزه و آسان:
مواد لازم:
- برنج
- هویج نگینی شده نیم پز
- پیاز
- فلفل دلمه نگینی
- گوشت چرخکرده
- نمک ، فلفل زردچوبه ، پیاز رنده شده (تفاله پیاز)
- تخم مرغ : ۱ عدد
- آرد یک الی دو قاشق غ
دستور پخت هویج پلو با گوشت مجلسی:
۱.گوشت رو با ارد و ادویه و تفاله پیاز و یک عدد تخم مرغ میکس میکنیم قلقلی میکنیم و داخل تابه سرخ میکنیم، بعد از سرخ شدن مقداری آب و کمی زعفران میریزم و دربش رو میبندیم تا کمی پخته تر بشه، آبش که کشیده شد میذاریم کنار.
۲. پیاز نگینی و زردچوبه رو تفت میدیم ، هویج نیم پز نگینی رو اضافه و نمک میزنیم و تفت میدیم.
۳. فلفل دلمه رو اضافه میکنیم ، میذاریم کنار.
۴.برنج رو آبکش کرده زنده تر آبکش کنین ، کف قابلمه رو روغن و زعفران و نون لواش بزارین.
۵.یه لایه برنج یه لایه مواد هویجی یکم زعفرون و دوباره برنج تا ته ، برنجو دم میذاریم.
۶.موقع سرو قلقلی هارو دورش میچینیم و با پلوی زعفرونی تزیین میکنیم.