• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان پنبه ای عسلی : طرز تهیه نون خوشمزه در خانه

    نان پنبه ای عسلی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه نان پنبه ای عسلی با روش اسان:

    مواد لازم:

    • آرد نان فانتزی ۳۷۵ گ
    • شیر ولرم ۱۵۰ میل
    • مایه خمیر ۲ ق چ
    • بهبود دهنده (( اگه از کیفیت آردتون مطمئنید ، لازم نیست )) ۱/۲ ق چ
    • نمک ۱/۲ ق چ
    • عسل ۴۵ گ
    • شکر ۱۵ گ
    • کره ی نرم ۶۰ گ
    • تخم مرغ کامل ۱ عدد 

    دستور تهیه نان پنبه ای عسلی :

    مثل همه‌نون ها‌ اول مایه‌خمیر، ۱ ق چ از شکر و ۱۰۰ میل از شیر ولرم رو با هم‌ مخلوط میکنیم تا مخمر فعال بشه
    آرد، نمک و بهبود دهنده رو باهم الک میکنیم
    و همه مواد خشک و تر رو بجز کره، داخل کاسه همزن میریزیم
    اگه خمیر خیلی سفت‌ بود و گلوله آرد تو کاسه بود، بقیه شیرو کم کم میریزیم


    این دستور چون کره زیاد تری داره و همینطور تخم مرغ داره، پس مایعات رو کم کم و با احتیاط میریزیم
    خمیر که کمی جمع شد، کره ی هم دمای محیط رو اضافه میکنیم و برای حدودا ۸-۹ دقیقه با دستگاه ورز میدیم
    خمیر، داخل یه کاسه چرب شده، برای حدودا ۱-۱/۵ ساعت در دمای محیط استراحت داره 
    تا زمانی که حجمش ۲ برابر بشه
    بعد پف خمیرو میگیریم و چونه میکنیم


    چونه هارو داخل پیرکس یا قالب یا ظرف مورد نظرتون که با کره چرب و آردپاشی شده، میچینیم
    و برای حدودا ۲۵ دقیقه بهش استراحت‌میدیم
    فرو با دمای ۱۶۰ (( فرهای برقی )) و ۱۰-۱۵ درجه بیشتر (( فرهای گازی )) گرمش میکنیم
    از همون ابتدا، یه ظرف آبجوش هم داخل فر میذاریم
    روی چونه ها رو مخلوط زرده تخم‌مرغ + ۲ ق م شیر + کمی زعفران غلیظ، رومال کرده و به دلخواه کنجد، دانه‌ چیا یا مغز تخمه آفتابگردان میریزیم


    و بعد میره داخل فر داغ
    تا زمانی که کاملا پف کرده و رویه ی نونها خوشرنگ و طلایی بشه.
    حدودا ۳۵ دقیقه زمان میبره.
    بعداز اینکه نون هارو از فر آوردیم بیرون، تا داغ هستن روشونو کره نرم میمالیم.

    نان پنبه ای عسلی

    About The Author