نان پنبه ای عسلی – آموزش درست کردن و طرز تهیه نون خوشمزه در خانه

آموزش آشپزی نان
نان پنبه ای عسلی

اموزش درست کردن و طرز تهیه نان پنبه ای عسلی با روش اسان:

مواد لازم:

  • آرد نان فانتزی ۳۷۵ گ
  • شیر ولرم ۱۵۰ میل
  • مایه خمیر ۲ ق چ
  • بهبود دهنده (( اگه از کیفیت آردتون مطمئنید ، لازم نیست )) ۱/۲ ق چ
  • نمک ۱/۲ ق چ
  • عسل ۴۵ گ
  • شکر ۱۵ گ
  • کره ی نرم ۶۰ گ
  • تخم مرغ کامل ۱ عدد 

دستور تهیه نان پنبه ای عسلی :

مثل همه‌نونها‌ اول مایه‌خمیر ، ۱ ق چ از شکر و ۱۰۰ میل از شیر ولرم رو باهم‌مخلوط میکنیم تا مخمر فعال بشه
آرد ، نمک و بهبود دهنده رو باهم الک میکنیم
و همه مواد خشک و تر رو بجز کره ، داخل کاسه همزن میریزیم
اگه خمیر خیلی سفت‌ بود و گلوله آرد تو کاسه بود ، بقیه شیرو کم کم میریزیم


این دستور چون کره زیادتری داره و همینطور تخم مرغ داره ، پس مایعات رو کم کم و با احتیاط میریزیم
خمیر که کمی جمع شد ، کره ی هم دمای محیط رو اضافه میکنیم و برای حدودا ۸-۹ دقیقه با دستگاه ورز میدیم
خمیر ، داخل یه کاسه چرب شده ، برای حدودا ۱-۱/۵ ساعت در دمای محیط استراحت داره 
تا زمانی که حجمش ۲ برابر بشه
بعد پف خمیرو میگیریم وچونه میکنیم


چونه هارو داخل پیرکس یا قالب یا ظرف مورد نظرتون که با کره چرب و آردپاشی شده ، میچینیم
و برای حدودا ۲۵ دقیقه بهش استراحت‌میدیم
فرو با دمای ۱۶۰ (( فرهای برقی )) و ۱۰-۱۵ درجه بیشتر (( فرهای گازی )) گرمش میکنیم
از همون ابتدا ، یه ظرف آبجوش هم داخل فر میذاریم
روی چونه ها رو مخلوط زرده تخم‌مرغ + ۲ ق م شیر + کمی زعفران غلیظ ، رومال کرده و به دلخواه کنجد ، دانه‌ چیا یا مغز تخمه آفتابگردان میریزیم


و بعد میره داخل فر داغ
تا زمانی که کاملا پف کرده و رویه ی نونها خوشرنگ و طلایی بشه.
حدودا ۳۵ دقیقه زمان میبره.
بعداز اینکه نونهارو از فر آوردیم بیرون ، تا داغ هستن روشونو کره نرم میمالیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image