طرز تهیه کرفس پلو مجلسی – آموزش آشپزی و دستور پخت پلو سنتی و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ایرانی
طرز تهیه کرفس پلو

اموزش اشپزی و طرز تهیه کرفس پلو با روش آسان:

مواد مورد نیاز:

  • پیاز۱عدد
  • سیر۳حبه
  • سینه مرغ نصف عدد
  • پودر دارچین۱ق چ
  • برگ کرفس وساقه جمعا۳۰۰گرم
  • زرشک۱/۲لیوان
  • برنج۳پیمانه
  • نمک،فلفل،ادویه،زردچوبه،پورفلفل پاپریکا بمیزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه کرفس پلو مجلسی:

پیاز رو نگینی خرد کرده همراه سیر خرد شده داخل روغن تفت میدیم.سینه مرغ رو مکعبی خرد کرده ب پیاز اضافه میکنیم تفت میدیم ومیزاریم مرغ بپزه.پودر دارچین وفلفل پاپریکا هم اضافه میکنیم.کرفس های خرد شده رو جدا داخل روغن سرخ میکنیم.بعد ب مرغ اضافه میکنیم نمک،فلفل،زردچوبه،اویه زده هم اضافه میکنیم کمی تفت بخوره بعد از روی حرارت برمی‌داریم.برنج خیس خورده رو داخل آبجوش ریخته نیم پز بشه بعد آبکش میکنیم داخل قابلمه تهدیگ مورد نظر انداخته لا ب لا از برنج ومواد ریخته تا آخر ادامه میدیم دم کنی گذاشته باشعله ملائم می‌پزیم.

زرشک هارو کمی خیسانده بعد داخل روغن تفت میدیم ورودی پلو میریزیم من معمولا به زرشک حین تفت شکر میزنم که ترش نباشه و ملس بشه .
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image