بادمجان شکم پر مجلسی – آموزش آشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت بادمجان شکم پر مجلسی خوشمزه:

بادمجان شکم پر مجلسی

اموزش اشپزی و طرز تهیه بادمجان شکم پر مجلسی با روش آسان:

یک شام خوشمزه و سریع
بادمجان

گوشت چرخ کرده

جعفری خرد شده

پیاز

گردو

زرشک

نمک

زردچوبه

فلفل قرمز

رب گوجه فرنگی

پوره گوجه فرنگی

لیمو تازه و فلفل دلمه سبز


پیاز را طلایی کنید و گوشت چرخی را داخلش تفت بدین بعد بهش کمی رب گوجه فرنگی /نمک و زردچوبه/ فلفل بزنید و زرشک و گردوی خرد شده را اضافه کنید و در آخر جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
بادمجان ها پوست بگیرید و بدون اینکه نصف کنید یک برش نیمه روی سطح آن بزنید ( یک ربع در آب نمک بزارید) و بعد از سرخ کردن کامل از مواد پر کنید


پوره ی گوجه فرنگی ( گوجه رنده شده) را در پیاز طلایی شده تفت بدین / نمک/ فلفل اضافه کنید و این سس را داخل ظرف مورد نظر بریزید و بادمجان ها را داخلش بچینید و کمی آب لیموی تازه به سس بزنید و روی شعله بمدت ۲۵ دقیقه با شعله متوسط بپزید ( من داخل فر گذاشتم ) بسیار لذیذه و راحت حاضر میشه .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image