طریقه تهیه پای آناناس – آموزش درست کردن کیک و شیرینی با روش آسان + نکات

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه پای آناناس

اموزش درست کردن و طریقه تهیه پای آناناس با روش آسان:

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • پودر نارگیل ۴۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
  • کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد(وزن تخم مرغها باید بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ گرم باشد)
  • ماست ۲ قاشق سوپخوری
  • آب آناناس ۲ قاشق سوپخوری
  • کمپوت آناناس به میزان لازم
  • شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
  • رنده ی پوست لیمو ۱ ق چ (من از یک چهارم ق س وانیل استفاده کردم)

دستور پخت و طریقه تهیه پای آناناس:

آرد و بیکینگ پودر را سه بار با هم الک میکنیم.بعد پودرنارگیل را اضافه میکنیم.کره و شکر را اول با هم مخلوط میکنیم و بعد با دور تند همزن میزنیم ..تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدوم را سی ثانیه با همزن میزنیم.وانیل را اضافهمیکنیم.مواد خشک را در دو مرحله اضافه میکنیم.اول یه کم از مواد خشک را میریزیم بعد دو قاشق اب اناناس را اضافه میکنیم.دوباره مواد خشک و ماست را اضافه میکنیم.درون قالب میریزیم..تا یک دوم قالب باید پرشود بعد یه حلقه آناناس میگذاریم..در دمای۱۸۰ درجه حدود یک ساعت میگذاریم تا حاضر شود….


با این مواد ۸ عدد پای آناناس خواهید داشت
نوش جان
دستورازمهام عزیزم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image