• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان بابکا : آموزش درست کردن نون با روش آسان

    طرز تهیه نان بابکا

    اموزش درست کردن و طرز تهیه نان بابکا با روش اسان:

    • شیر ۳۷ درجه ٣/٤ پیمانه
    • خمیر مایه ۲ ق چ و ۱/۴ ق چ
    • آرد ۴۵۰ گرم
    • شکر ۵۰ گرم معادل ۴ ق غ
    • کره ذوب شده ۴ ق غ
    • تخم مرغ گرم ۲ عدد
    • نمک ۱/۲ ق چ
    • وانیل ۱/۲ ق چ

    مواد میانی دلخواه، مثل گاناش، نوتلا، کرم های منسجم یا خمیر مغز ها. در اینجا از گردوی له شده به میزان ۱و ۱/۲ تا ۲ پیمانه، شکر ۲ ق غ و دارچین ۱ ق چ استفاده شده. از گردو های چرب تر استفاده کنید و طوری بسابید که خمیری شود. اين مقدار خمير براي ٢ عدد نان ميباشد.

    دستور پخت و طرز تهیه نان بابکا:


    شیر و توی کاسه ای ریخته و مخمر روش میپاشیم . ۷ دقیقه استراحت میدهیم. بعد دو ق غ از شکر و برمیداریم که میشه حدود نیمی از اون به همراه ۱ پیمانه از آرد و با مایه خمیر کمی مخلوط کرده سپس کاور میکنیم. استراحت میدهیم ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که عمل کند و حجم آن تقریبا دو سه برابر شود.

    بعد از این مرحله مابقی شکر ۳ ق غ از کره ذوب شده که نباید داغ شده باشد، نمک تخم مرغ ها و وانیل را میافزائیم، مواد و خوب مخلوط کنید و بعد آرد رو کم کم افزوده تا تمام شود، خمیر بسیار لطیف است بعد از اتمام آرد خمیر جمع شده باید ۸ دقیقه ورز بخورد. تخم مرغ کره ذوب شده مابقی شکر نمک و وانیل را خوب با ویسک هم میزنیم تا یکدست شود. بعد مایه خمیر عمل آمده را آرام با مواد کمی مخلوط و بعد ۲/۳ از آرد را افزوده خمیر را جمع میکنیم .

    مابقی آرد را روی میز کار ریخته خمیر را هم از کاسه خارج کرده و جمع میکنیم و به خورد هم میدهیم. خمیر بسیار لطیف است نیاز به آرد اضافی ندارد برای چسبندگی احتمالی دستها رو کمی چرب نمائید .

    نمته ی مهم:

    نکته مهم دیگر در خمیرها اینه که خمیر و روی میز کار بچرخونین اگر یک جا ورز بدین خمیر به میز میچسبه. روی خمیر و کاور کرده و مدت یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو سه برابر شود استراحت میدهیم. سطح کار و روی خمیر و آرد میپاشیم و به قطر حدودی ۱ سانت ۳۰ در ۴۰ روی میز کار به وسیله وردنه باز میکنیم. حالا مواد میانی را روی خمیر پخش و از یک طرف رول میکنیم. هر دور دو سر را به سمت داخل و مرتب کردن هدایت میکنیم.

    رول را روبروی خودتون قرار بدین. از یک سمت ۴ سانت فاصله داده و مابقی را تا انتها برش میزنیم تا دو قسمت شود . سپس دو بال را دور خودش میپیچیم و سرآنرا به داخل میفشریم. داخل قالب و کاغذ روغنی میگذاریم. خمیر و توش قرار میدیم روش و کاور میکنیم تا حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه دوباره حجم بگیره استراحت میدهیم. روی خمیر و باقیمانده کره برس میکنیم. سپس در فر بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که سطحش طلائی بشه میپزیم.
    دستور از الهام عزیز از کانادا

    طرز تهیه نان بابکا

    About The Author