
اموزش اشپزی و طرز تهیه تهچین رستورانی با روش اسان:
امروز با یه ته چین خوشمزه ی رستورانی اومدم پیشتون،البته به نظر من حتی از رستورانیام خوشمزه تره میتونید امتحان کنید. دستورته چین من برای سه نفره خودتون،میتونید کم و زیادش کنید.
- یک عددزرده ی تخم مرغ ویه دونه تخم مرغ کامل
- دو پیمانه برنج
- زعفرون به میزان لازم
- ماست یک لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- نصف سینه مرغ
- زرشک وخلال پسته و بادوم به مقدارلازم
- نمک و فلفل و زردچوبه
دستور پخت و طرز تهیه تهچین رستورانی:
اول مرغ رو بذارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید،برنج مون رو هم طبق روال همیشه گی آبکش میکنیم اما کمی دون تر،ازاون طرف هم یه دونه پیاز رو توماهی تابه بازردچوبه تفت میدیم بعد مرغ هامون رو بهش اضافه میکنیم وتفت مختصری میدیم ویه کمی بهش زعفرون اضافه میکنیم(اگه طعم کره رودوست داریدمیتونید کمی کره هم اضافه کنید خوش عطرو طعمش میکنه)زرشک روهم من تو این مرحله اضافه میکنم و خیلی کم تفت میدیم و زیر گاز روخاموش میکنیم.
توظرف دیگه تخم مرغ هامونو میشکنیم و هم میزنیم همراه بانمک و فلفل و زعفرون،ماست و روغن روهم بهش اضافه میکنیم ودرمرحله آخربرنج آبکش شده رو به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.بعد یه ظرف نچسب روچرب میکنید کاملا و یه کمی از برنج تون میریزید یه کمی از مرغ،لایه ها روکامل باپشت قاشق فشاربدید تا،به هم بچسبن و همین طور ادامه بدید تامواد تموم شه.بعد روی ظرف روکامل با فویل بپوشونید و روشو باچنگال سوراخ کنید وتو فر بادمای ۱۸۰ درجه بذارید واسه من ۲ ساعت طول کشید.
نوش جان