مسقطی کاسه ای – آموزش درست کردن و طرز تهیه مسقطی با روش آسان

آموزش آشپزی دسر
مسقطی کاسه ای

اموزش درست کردن و طرز تهیه مسقطی کاسه ای با روش آسان:

دستور این دسر فوق العاده خوشمزه مون مناسب افطار؛درست کنید و لذتش روببرید، یه دسر سنتی باطعم نوستالژیک،من که عاشقشم امیدوارم شمام درست کنید و حس خوبتون روباهام تقسیم کنید،اینم رسپی این خوشمزه جان:

  • نصف لیوان نشاسته گل
  • سه و نیم لیوان آب سرد
  • نصف لیوان گلاب
  • پودر هل نصف ق چ
  • زعفرون دم کرده چهار ق غ
  • شکر یک لیوان 
  • خلال بادم به میزان دلخواه

دستور تهیه مسقطی کاسه ای :

اول آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم ؛مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید؛دوستای گلم هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه ؛بازسوالی داشتید تو کامنت ازم بپرسید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image