مرغ زعفرانی با فر – آموزش آشپزی و دستور پخت مرغ با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت مرغ زعفرانی با فر با روش اسان:

مرغ زعفرانی با فر

اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ زعفرانی با فر:

بچه ها امروزبراتون یه پیشنهاد دارم ازنوع فوق خوشمزه س .یعنییی درست نکنید ازدستتون رفته.یه مرغ زعفرونی لذیذ ودلچسب:

خب اول مرغهاتون رو که بهتره رون یا بال و کتف باشه رو باپوست با پیاز فراوون،زعفرون آب کرده،نمک،فلفل سیاه و قرمز و روغن زیتون مزه دار کنید . از چهارساعت تا یه روز داخل یخچال بذارید،اگر هم فرصت نداشتید مهم نیست.

سیب زمینی رو هم خیلی خوب با اسکاج بشورید و اگر پوستش نازک بود با پوست برش بدید چون طعمش با پوست خیلی خوشمزه تره، بعد ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و یا مثل من کف سینی فر رو یه کاغذ روغنی نسوز بندازید و اول پیازها رو از مرغ جداکنید و کف ظرف بچینید بعد مرغ ها و سیب زمینی ها رو روش بذارید . به مدت یه ساعت ونیم تا دوساعت با دمای ۲۰۰درجه داخل فر قراربدید.دمای فرها باهم متفاوته پس مرتب چک کنید تازمانی که کامل مغز پخت و روش سوخاری شه.

هر بیست دقیقه هم دربیارید بیرون و زیر و رو کنید.مراقب پیازها هم باشید که نسوزن.اگه طعم پیاز کاراملی رو دوست ندارید وسط های پخت که دیگه طعمش رو به مرغ داد میتونید پیازها رو جدا کنید از مرغ.کاملا پیازا کاراملی میشه و سیب زمینی و مرغم برشته و لذیذ.مرغ روسعی کنید باپوست بذارید چون خیلی خوشمزه ترمیشه میتونید اگه دوست ندارید موقع خوردن پوستش رودربیارید درهرحال محششششررره.من خودم عاشق بال و کتف کبابی م ولی چون بساط کباب همیشه به راه نیست این ساده ترین راه برای رفع هوسه. البته به نظر من این خیلی از ورژن کبابی لذیذ تره.کافیه یه بارامتحان کنید مثل من عاشقش میشید و از طرفداران پروپاقرص
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image