
اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ مجلسی با روش اسان:
- رون مرغ چهارتیکه
- خلال بادوم دو ق غ
- پیاز درشت دو عدد
- آلو خورشتی یا آلو بخارا نصف استکان
- زعفرون دم کرده دو ق غ
- ادویه کاری یک ق غ
- نمک به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه مرغ مجلسی:
اول مرغ ها رو زیر و رو کامل تو کمی روغن تفت میدیم و کنارمیذاریم،حالا داخل همون روغن پیازها رو درشت رنده کنید و تفت بدید تا نرم بشه،مرغ رو به پیاز اضافه کنید بعد ادویه رو بریزید ویه تفت بدید،آلو و زعفرون و نمک رو ریخته و آب به اندازه ای که دو بند انگشت روی مرغ رو بگیره بریزید و بذارید با شعله ملایم حدود یک ساعت بپزه،بعد خلال بادوم رو داخلش اضافه کنید و بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنید،غذای ما حاااضره،به همین راحتی به همین خوشمزه گی..