طرز تهیه مرغ مجلسی – آموزش آشپزی و دستور پخت غذای سنتی آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی
طرز تهیه مرغ مجلسی

اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ مجلسی با روش اسان:

  • رون مرغ چهارتیکه
  • خلال بادوم دو ق غ
  • پیاز درشت دو عدد
  • آلو خورشتی یا آلو بخارا نصف استکان
  • زعفرون دم کرده دو ق غ
  • ادویه کاری یک ق غ
  • نمک به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه مرغ مجلسی:

اول مرغ ها رو زیر و رو کامل تو کمی روغن تفت میدیم و کنارمیذاریم،حالا داخل همون روغن پیازها رو درشت رنده کنید و تفت بدید تا نرم بشه،مرغ رو به پیاز اضافه کنید بعد ادویه رو بریزید ویه تفت بدید،آلو و زعفرون و نمک رو ریخته و آب به اندازه ای که دو بند انگشت روی مرغ رو بگیره بریزید و بذارید با شعله ملایم حدود یک ساعت بپزه،بعد خلال بادوم رو داخلش اضافه کنید و بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنید،غذای ما حاااضره،به همین راحتی به همین خوشمزه گی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image