طرز تهیه براونی – آموزش درست کردن کیک با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی کیک و شیرینی
طرز تهیه براونی

اموزش درست کردن و طرز تهیه براونی با روش آسان:

براونی یه شیرینی خوشمزه ست که مایه کیک غلیظ تر ازکیکهای معمولیه برای همین بافت منسجم تری داره، روی کیک کاملا ترد ولی داخلش کاملا نرمه و بافت عالی ای داره،درتهیه براونی از مقدارکمی آرد استفاده میشه و درواقع مواد اصلی شکلات و کره و تخم مرغ هستند،طعم اصلی شیرینی رو شکلات تعیین میکنه پس حتما از شکلات با کیفیت استفاده کنید و مقدارشو به هیچ وجه کم نکنید.

  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • نمک ۱/۲ق چ
  • شکر سفید ۱ پیمانه
  • شکر قهوه ای ۱ پیمانه
  • عصاره وانیل ۲ ق چ
  • آرد قنادی ۱ پیمانه

دستور و طرز تهیه براونی:

اول فر رو با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید،قالب ۲۰*۳۰ رو کاغذ روغنی بندازید و روشو با روغن چرب کنید،شکلات تخته ای رو به قسمتای ریز تقسیم کنید وبعد با کره مخلوط کنید و بذارید روی شعله غیر مستقیم یا داخل مایکروفر تا بن ماری شه و کاملا مخلوط کنید تامطمئن شید آب شدن؛

حالاتخم مرغ ها روداخل ظرف دیگه ای بشکنید و کاملا هم بزنید سپس نمک و شکر و وانیل ومخلوط شکلات رو باهاش ترکیب کنید حالا آرد رو هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد داخل قالب ریخته وروشو با قاشق صاف کنید و داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا روی کیک براق شه؛بعد که از فر خارج کردید و کیک کاملا خنک شد از کاغذروغنی جداش کنید و دورشو با چاقو ببرید تاصاف شه و به صورت مربع باسایز دلخواه برش بزنید، تا یک روز تودمای بیرون میتونید نگه دارید ولی بعد اون حتما باید یخچال نگهداری شه..
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image