دستور پخت و طرز تهیه اسپاگتی وگان:
از بس تقاضا برای غذای گیاهی و رژیمی زیاد بود گفتم رسپی یکی از خوشمزه های روزگار که خیلی راحت آماده میشه رو براتون بذارم:
- اسپاگتي یک بسته
- سیر سه حبه رنده شده
- بادمجون دوعدد متوسط
- زیتون بدون هسته یک دوم پیمانه
- پیاز یک عدد بزرگ
- قارچ پنج تا شش عدد خرد شده(دلخواه)
- نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرپارپریکا
- گوجه پنج عدد متوسط
- ریحون خشک یک قاشق غذاخوری پر
- پنیر پارمزان( دلخواه)
-
اموزش اشپزی و طرز تهیه اسپاگتی وگان با روش آسان:
برای این غذای دلبر به مواد زیادی نیاز نداریم، یه پیاز نسبتا بزرگ میخوایم که با زردچوبه تفتش میدیم ، این غذا رو میتونید کاملا رژیمی آماده کنید به این صورت که برای سرخ کردن پیاز فقط دو قاشق غذاخوری بهش روغن زیتون اضافه کنید و زیرش رو کم کم کنید و اجازه بدید با شعله کم کاراملی بشه،تو مرحله بعد اگه رژیمی نمیخواید که بادمجون هاتون رو خوب بشورید و با پوست مکعبی خرد کنید و بعد که تو آب نمک گذاشتید و خشک کردید، سرخ کردید داخل روغن.ولی اگه رژیمی میخواید بهش ادویه های دلخواه تون رو و یه ذره روغن زیتون بزنید و با دمای ۲۰۰درجه نیم ساعت داخل فر بذارید تا بپزه.. حالا قارچ رو خرد میکنبم و پیاز اضافه میکنیم تا وقتی که سرخ بشه و آبش کشیده شه(قارچ سلیقه ایه من نریختم)
حالا چهار تا از گوجه هامون رو رنده میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم، یکی از گوجه ها رو هم با پوست خرد میکنیم و داخلش میریزیم به همراه یه قاشق پر رب گوجه فرنگی و سیرهای رنده شده مون ( اگه گوجه تون خوشرنگ بود رب اضافه نکنید) وقتی آب گوجه تقریبا خشک شد بادمجون ها رو بهش اضافه کنید همراه با زیتون و ادویه ها و ریحون و این ازموادمون،بعد اسپاگتی رو داخل آب جوش بریزید همراه با نمک و روغن و بعد از یک ربع آبکش کنید و با موادتون قاطی کنید و یه ربع روی حرارت قراربدید تا مزه ها به خرد هم برن و بعد برای سرو روش پنیر پارمزان بریزید که البته اونم سلیقه ایه..