طرز تهیه گراتن پاستا – آموزش آشپزی و دستور پخت غذا با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه گراتن پاستا

اموزش اشپزی و طرز تهیه گراتن پاستا با روش اسان:

مگه میشه ماکارونی باشه؛ بعد پنیرم باشه اون وقت محبوب دلها نباشه؟؟؟اصلا روایت داریم که ازغذاهای بهشته ایشون.بس که خوشمزه ست این بمب پرکالری.من که ازخوردنش سیرنمیشم؛شماچطور؟؟؟؟؟؟ .

رسپی و طرز تهیه گراتن پاستا:

خب دوستان برای این غذای خوشمزه ما اول به یه مواد ماکارونی احتیاج داریم که شمامیتونید به هرشکلی و باهرموادی که خودتون دوست دارید درست کنید. من پیازروبازردچوبه تفت دادم بعد گوشت چرخ شده رواضافه کردم و بعد به ترتیب فلفل دلمه ای و قارچ رو. البته راجع به قارچ یه مطلبی بگم که من قارچ روجداگونه میذارم باحرارت بالا آبش تبخیر شه و بعد بایه کم کره تفت میدم. اینطوری هم رنگش سیاه نمیشه و هم اینکه دیگه آب نمیندازه؛بعد بهش رب گوجه و نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا و پودرسیر زدم ؛

حالا سس بشامل درست میکنیم: ۱۰۰ گرم کره و میذارید توماهیتابه آب که شد دوقاشق سوپخوری آرد اضافه میکنید بهش و تفت میدید تاازخامی دربیاد بعد کم کم بهش شیر اضافه میکنید تاحدی که غلظتش شبیه فرنی بشه اینم میذارید کنار(میتونید سس بشامل هم نریزید) حالا یه بسته ماکارونی فرمی(حتما فرمی باشه حالا به هرشکلی مهم نیست)رونرم ترازحالت معمول آبکش میکنید وبا مواد گوشتی مخلوط میکنید؛

بعد کف ظرفی که میخواید توفربذارید رویه کم چرب میکنید باروغن؛اول یه لایه سس بشامل میریزید بعد ازمخلوط پاستا و موادتون؛ روشم پنیر موزارلا یا پنیر گودا، که من ازترکیب جفتش ریختم و فوق العاده شد؛همین طورتاآخر یه لایه پاستا و یه لایه پنیرو روش سس،در نهایت روش رو کاملا با پنیر بپوشونیدو تودمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت قرار بدید؛اگه روش طلایی نشد پنج دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا سطح پنیر برشته شه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image