رسپی و دستور پخت استیک و سس قارچ:

اموزش اشپزی و طرز تهیه استیک و سس قارچ با روش آسان:
خب اول برای استیکم گوشت رون گوساله گرفتم و با فلفل سیاه و قرمز و رزماری و سیر رنده شده و روغن زیتون مرینیت کردم .داخل زیب کیف قراردادم یه کم با بیفتک کوبیدمش و باهمون کیسه شب تا صبح داخل یخچال گذاشتم.بعد داخل تابه دوطرفه به مدت یه ربع دوطرف رو باحرارت زیاد گریل کردم.برای سس قارچ هم نصف بسته قارچ رو خرد کردم با یه کم کره تفت دادم و کنار گذاشتم.یه قاشق آرد رو ریختم تو یه ماهیتابه دیگه یه کم تفت دادم در حدی که بوی خامی نده ولی تغییر رنگ نباید بده،بعد یه قاشق بهش کره اضافه میکنم که ارد و کره باهم مخلوط شن،حالا یه لیوان شیر ولرم رو بهش کم کم اضافه میکنم تا سس یکدستی درست شه.
فقط زیاد غلیظ شه،قارچ رو هم بهش اضافه میکنیم،میتونید یه قاشق خامه هم به دلخواه اضافه کنید،نمک و فلفل بزنید و زیر گاز رو خاموش کنید،
حالا دستور اون سیب زمینی خوشمزه که پیش غذای مورد علاقه اروپاییاست حتی میشه به جای غذای اصلی هم سروکرد:سه تا سیب زمینی رو پوست کندم شستم و برش دادم و با نمک و فلفل و نصف پیمانه خامه مخلوط کردم و داخل ظرف مخصوص فر گذاشتم و نصف پیمانه دیگه خامه مخصوص غذا ریختم روش و گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت با دمای ۱۵۰درجه، داخل فر هم یه ظرف آب قرارمیدیم حتما،اگر روی سیب زمینی ها طلایی نشد چند دقیقه گریل رومیزنیم.
نوش جان