مرغ خامه ای – اموزش اشپزی و طرز تهیه غذای خانگی با روش اسان

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت مرغ خامه ای مجلسی:

مرغ خامه ای

اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ خامه ای با روش اسان:

غذایی ایتالیایی است که به راحتی با سینه مرغ و قارچ آماده می ‎شود.
می ‎توانید با نان باگت، به صورت ساندویچ، آن را سرو کنید. یا با برنج، سبزیجات و بهتر از همه این ها، با سیب‎زمینی تنوری سرو کنید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ:600 گرم
  • قارچ:400 گرم
  • کره:100 گرم
  • آرد :20 گرم
  • آب مرغ :2 پیمانه
  • خامه:1 پیمانه
  • سیر:4 حبه
  • پیاز:1 عدد بزرگ
  • روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :به میزان کافی

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس آن را خرد کرده و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود.
در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کمی کره سرخ کنید تا سبک شود، سیر را هم ریز خرد کرده و بیافزایید.
زمانی که عطر سیر بلند شد تکه های مرغ را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، در ادامه قارچ ها را خرد کرده و داخل  تابه بریزید تا سرخ شده و آب آن تبخیر شود.


در این میان باقی مانده کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود ، سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.


در این مرحله دو پیمانه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید مواد سس بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد آن را روی مخلوط مرغ بریزید .مهام:من شیر هم اضافه کردم.کمی سیب زمینی هم اضافه کردم که بسیار خوشمزه شد
در آخرین مرحله خامه را افزوده و مواد را بخوبی مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم چند جوش بخورد تا خوراک جا بیافتد.
از روی حرارت بردارید، سپس در ظرف مورد نظر بکشید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image