دستور پخت و طرز تهیه پیتزا آمریکایی خوشمزه:

- آرد ۴ تا ۴ و نیم پیمانه (ممکنه بسته به میزان جذب رطوبت آردها،کمتر مصرف بشه،ولی بیشتر اصلا)
- شکر ۲قاشق سوپخوری سرخالی
- خمیر مایه ۱قاشق سوپخوری
- شیر گرم سه چهارم لیوان
- سفیده تخم مرغ ۲عدد
- روغن مایع یا روغن زیتون یک سوم لیوان
- نمک ۱قاشق مربا خوری
- فلفل سیاه/پودر سیر/پودر پیاز/پاپریکا/آویشن از هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری
برای هر پیتزا دو نفره:
- قارچ ۴ عدد
- سینه مرغ ۱ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- ژامبون سه ورقه
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل،پودرسیز،پودرپیاز،پاپریکا به میزان لازم
-
این مقدار خمیر ۲ تا بهتون پیتزای بزرگ میده و هر پیتزا مناسب ۲نفره..
اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا آمریکایی با روش آسان:
خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزونه ) و ۱ قاشق چایخوری شکر رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید، بعد یه ربع درظرف رو بذارید تا خمیر مایه عمل بیاد،سفیده تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک وتمام ادویه ها رو داخل یه کاسه دیگه بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شه بعد ترکیب خمیرمایه رواضافه میکنیم و دوسوم دیگه آرد رو میریزیم داخلش ،همه آرد رو نمیریزیم چون ممکنه خمیرسفت بشه ، پس کم کم اضافه میکنیم.
بعد مواد رو با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شه ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر رو روی سطح کار قرار بدید ، خمیر رو ۵ دقیقه ورز بدید ، انقدر ورز بدید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیادولی اصلابه زمین نکوبید و فقط بانوک انگشتاتون ورز بدید حالا داخل یه کاسه رو چرب کنید و خمیر رو داخل کاسه قرار بدید، روی خمیر رو بپوشونید و در جای گرم ۲ ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر ۲ برابر شه ، بعد داخل یه سینی یه کم آرد می پاشیم و خمیر رو روش پهن میکنیم یه خمیرنازک که دورش بالاترازوسطشه ؛
انگارکه یه گودال ایجادمیکنیم وسط رو واین برای اینه که مواد بیرون نزنه و درنهایت کارمون شیک تردرمیاد.دراین مرحله سس قرمز رو کامل روش میریزیم بعد ازترکیب ادویه هایی که داخل خمیرریختیم دوباره درست میکنیم وروی سس میریزیم و بعد پنیر بعد تیکه های مرغ رو روش میریزیم ( مرغ رو با نمک و فلفل و ادویه ها و روغن زیتون یه ساعت مرینیت کردید و بعد داخل تابه با حرارت بالا فقط پنج دقیقه سرخ کنید و در آخر بریزید روی خمیر) بعد هم ژامبون و دوباره پنیر و قارچ های ورقه شده وفلفل دلمه ای و دوباره برای ردیف اخرپنیر و همون ادویه ها.برای زیبایی کار چندتافلفل دلمه ای و قارچ و زیتون هم روش میچینیم و قشنگ فشارمیدیم.