طرز تهیه شامی رودباری – آموزش آشپزی غذا سنتی با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت و طرز تهیه شامی رودباری خوشمزه:

طرز تهیه شامی رودباری

اموزش اشپزی و طرز تهیه شامی رودباری با روش اسان:

مواد مورد نیاز:

  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم⁣
  • پیاز رنده شده دو عدد متوسط⁣
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق سر پر⁣
  • روغن زیتون دو ق غ⁣
  • سبزی معطر ( ترخون، مرزه ) یک ق غ سر پر⁣
  • نمک،فلفل به مقدار لازم⁣
  • آب لیموی تازه دو ق غ

طرز تهیه:

خب ابتدا گوشت رو همراه با پیاز، ادویه ها و سبزی های معطر خوب ورز داده و ازش اندازه یه نارنگی بردارید . داخل روغن شامی ها رو خوب سرخ کنید . بعد کنار بذارید..


حالا داخل ماهی تابه دو ق روغن زیتون ریخته و رب گوجه رو داخلش تفت بدید. ( میتونید از دو تا گوجه رنده شده این قسمت استفاده کنید.) و بهش نمک و فلفل اضافه کرده و یک لیوان آب جوش میریزیم . بعد شامی ها رو میندازیم داخلش و اجازه میدیم یه ساعت بمونه رو حرارت که به شکل سس در بیاد و روی شامی ها رو بگیره . در آخر هم آبلیمو رو بهش اضافه کرده و تمام. (فقط دقت کنید که درب ماهی تابه رو نبندید و نیمه باز باشه تا شامی ها نرم نشه.)حالا کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه و سیب زمینی و گوجه سرخ کرده بزنید بر بدن و حالش رو ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image