• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مکرون کیک نارگیلی : طرز تهیه کیک با روش آسان

    مکرون کیک نارگیلی

    رسپی مکرون کیک نارگیلی:

    ترکیبی از کیک و شیرینی نارگیلی‌. بافتش خیلی سبک و نرمه تو دهن آب میشه. برای کیک زیرش

    • کره ۱۰۰ گرم
    • شکر ۶۰ گرم تقریبا یک چهارم لیوان دسته دار
    • آرد ۱۲۰ گرم تقریبا سه چهارم لیوان دسته دار فرانسوی
    • زرده تخم مرغ سه عدد
    • وانیل یک چهارم ق چ
    • بکینگ پادر یک ق چ
    • شیر یک چهارم لیوان

    طرز تهیه مکرون کیک نارگیلی مثل کافی شاپ:

    اول کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همزن میزنیم
    بعد زرده تخم مرغ و وانیل میریزیم پنج دقیقه با همزن میزنیم
    بعد شیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پادر که الک کردیم اضافه میکنیم
    مایع کیک رو میریزیم داخل قالب ۲۰ سانتی روش رو با قاشق صاف میکنیم.

    برای لایه نارگیلی:

    • شکر ۶۰ گرم
    • سفیده تخم مرغ سه عدد
    • پودر نارگیل ۱۱۰ گرم تقریبا یک لیوان و یک چهارم لیوان

    سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کف کنه و سفت بشه
    شکر رو در دو مرحله اضافه میکنیم
    و در آخر پودر نارگیل رو میریزیم و آرام با سفیده مخلوط میکنیم مایع نارگیلی رو میریزیم روی مایع کیک میزاریم تو فر از قبل گرم شده تقریبا نیم ساعت بستگی به فر داره .
    در آخر یکم شعله بالایی فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه

    مکرون کیک نارگیلی

    About The Author