مکرون کیک نارگیلی – آموزش درست کردن و طرز تهیه کیک با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی مکرون کیک نارگیلی:

مکرون کیک نارگیلی

اموزش درست کردن و طرز تهیه مکرون کیک نارگیلی مثل کافی شاپ:

ترکیبی از کیک و شیرینی نارگیلی‌. بافتش خیلی سبک و نرمه تو دهن آب میشه. برای کیک زیرش

  • کره ۱۰۰گرم
  • شکر ۶۰گرم تقریبا یک چهارم لیوان دسته دار
  • آرد ۱۲۰گرم تقریبا سه چهارم لیوان دسته دار فرانسوی
  • زرده تخم مرغ سه عدد
  • وانیل یک چهارم ق چ
  • بکینگ پادر یک ق چ
  • شیر یک چهارم لیوان

اول کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همزن میزنیم
بعد زرده تخم مرغ و وانیل میریزیم پنج دقیقه با همزن میزنیم
بعد شیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پادر که الک کردیم اضافه میکنیم
مایع کیک رو میریزیم داخل قالب ۲۰ سانتی روش رو با قاشق صاف میکنیم.

برای لایه نارگیلی:

  • شکر ۶۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ سه عدد
  • پودر نارگیل ۱۱۰گرم تقریبا یک لیوان و یک چهارم لیوان

سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کف کنه و سفت بشه
شکر رو در دو مرحله اضافه میکنیم
و در آخر پودر نارگیل رو میریزیم و آرام با سفیده مخلوط میکنیم مایع نارگیلی رو میریزیم روی مایع کیک میزاریم تو فر از قبل گرم شده تقریبا نیم ساعت بستگی به فر داره .
در آخر یکم شعله بالایی فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image