طرز تهیه کیک لاتیه – آموزش درست کردن دسر با روش آسان و خوشمزه در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی و طرز تهیه کیک لاتیه خوشمزه:

طرز تهیه کیک لاتیه

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک لاتیه با روش آسان:

یک نوع دسره که با بسکویت کافی جوی درست میشه
میتونین با پتی بورم درست کنین اگه کافی جوی نداشتین

  • خامه صبحانه یک عدد
  • دریم ویب یک عدد
  • پودر کرم کارامل یک پاکت
  • بسکویت کافی جوی شش عدد
  • نسکافه قلمی دو عدد
  • پنیر مثلثی ۴عدد یا صدگرم پنیرخامه ای
  • شیرعسلی یک چهارم لیوان
  • شیر یک چهارم لیوان
  • شیر ولرم برای بسکویت نصف لیوان

خامه و دریم ویب و کارامل و پنیر و شیر عسلی و یک چهارم لیوان شیر و یک عدد نسکافه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه
نصف لیوان شیر ولرم رو با یکعدد نسکافه مخلوط میکنیم بسکویتا رو دونه دونه توی شیر نسکافه میزنیم و داخل ظرف میچینیم و لابلاش لایه لایه مواد خامه و پنیرمون رو میریزیم تا آخر.


بعد روشو سلفون میکشیم یه چند ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره.
برای تزیین میتونین چنتا بسکویتارو پودر کنین بپاشین روی دسر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image