
دستور پخت و طرز تهیه پیراشکی میگو خوشمزه:

اموزش اشپزی و طرز تهیه پیراشکی میگو با روش اسان و خونگی:
یکی از خوشمزه ترین پیراشکی هاست که میشه به جای میگو از پودینی کولی،انکاس ،صدف ، مرغ هم استفاده کرد.
برای خمیرش از خمیر ده دقیقه ای که تو پستای قبل هست استفاده کردم از خمیر جادویی هم میتونین استفاده کنین.
مواد میانی سیبزمینی
سیبزمینی رو آبپز میکنیم بعد له میکنیم
یکعدد پیازرو تفت میدیم بهش فلفل سبز ریزشده اضافه میکنیم زردچوبه میزنیم.
زیره سبز و دانه گشنیز رو میکوبیم و اضافه میکنیم
سبزی گشنیز یا شوید (سلیقه ای)میریزیم نمک و ادویه میزنیم
سیبزمینیارو اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
میگو
یکعدد پیاز کوچک رو تفت میدیم میگوهارو اضافه میکنیم نمک وادویه و پودرسیر میزنیم آبش که کشیده شد یک ق م رب میزنیم.
خمیرو پهن میکنیم مقداری سیبزمینی پهن میکنیم روش میگوها رو میچینیم خمیرو میپیچیم بعد سرخ میکنیم .