طرز تهیه پکاره اندونزی – آموزش آشپزی و دستور پخت غذای آسان و سریع

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه پکاره اندونزی خوشمزه:

طرز تهیه پکاره اندونزی

اموزش اشپزی و طرز تهیه پکاره اندونزی با روش اسان:

  •  پیاز رنده درشت میکنیم یک لیوان
  • کلم خلالی خرد شده یک لیوان
  • گشنیز خرد شده نصف لیوان
  • هویج رنده ریزشده نصف لیوان
  • ماجی یک عدد حل شده در دو قاشق آب
  • بکینگ پودر یک ق م
  • فلفل سبز یک عدد ریزشده
  • آرد نخود نصف لیوان
  • آرد سفید نصف لیوان
  • آب نصف لیوان
  • سس سیر یا سس تای دو ق غ (اختیاری)
  • زردچوبه یک ق چ

همه مواد رو با همدیگه مخلوط میکنیم. نمکشو اندازه میگیریم
بوسیله دو قاشق از مواد برمیداریم . در روغن داغ با شعله متوسط سرخ میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image