طرز تهیه سمبوسه هندی – آموزش آشپزی و دستور پخت غذا با روش آسان و سریع

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و سریع:

طرز تهیه سمبوسه هندی

اموزش درست کردن و طرز تهیه سمبوسه هندی با روش آسان :

برای خمیر:

  • آرد معمولی ۳ پیمانه
  • روغن مایع ۸ ق غ
  • زیره یک ق مرباخوری
  • نمک نصف ق مرباخوری
  • آب سه چهارم پیمانه
  • بستگی به آرد داره کم کم بریزین

برای مواد داخل سمبوسه:

  • سیب زمینی نگینی بعد آبپز ۳ عدد
  • پیاز یک عدد
  • سبزی گشنیز نصف پیمانه
  • سیر یک حبه
  • نخود سبز ۴ ق غ
  • هویج نگینی و آبپز یک عدد
  • دانه گشنیز و دانه زیره نیم کوب شده از هر کدام یک ق مرباخوری
  • فلفل سبز تند یک عدد
  • ادویه و نمک

اول مواد خمیر رو باهم مخلوط میکنیم به جز آب بعد با آب خمیر میکنیم
خمیرمونو میپوشونیم میزاریم کنار تو این فاصله مواد داخل سمبوسه رو آماده میکنیم.
اول داخل تابه روغن میریزیم پیاز ریز شده .زیره و گشنیز نیم کوب.سیر.فلفل سبز .میریزیم پیازا که نرم شد بهش هویج و سیبزمینی آبپز گشنیز نخود سبز اضافه میکنیم.


از خمیر چانه میگیریم اندازه گردو بعد پهن میکنیم دایره رو به دونیم دایره تقسیم میکنیم یعنی از یک چانه دو تا سمبوسه بدست میاد
مواد رو میریزیم وسط نیم دایره دوطرفش رو بهم میچسبونیم پایین نیم دایره هم مثل پیراشکی میپیچیم و سرخ میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image