دیپ بادمجان یونانی – آموزش آشپزی و طرز تهیه پیش غذای یونانی خوشمزه و آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

اموزش اشپزی و طرز تهیه دیپ بادمجان یونانی:

دیپ بادمجان یونانی
رسپی دیپ بادمجان یونانی با روش اسان و سریع:

امروز یه پیش غذای راحته یونانی رو براتون آوردم.
به عنوان مزه هم که عالیه (قابل توجه دوستایی که میز مزه میچینن)

این دیپ خیلی خوش طعم و ساده س.

مواد لازم :

۲ عدد بادمجان بزرگ

۱/۴ پیاز قرمز و ۱ حبه سیر ، له شده
۱/۳ فنجان روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نمک و فلفل
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، خرد شده

طرز تهیه دیپ بادمجان یونانی:


بادمجونارو دو نصف کنید و با پوست توی فر ۲۰۰ درجه بذارید تا بپزه. (اگه بخایید میتونید کبابیش هم کنید که طعم دودی بگیره)

وقتی پخت بادمجون ها را پوست بگیرید و خرد کنید.

مواد رو مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بعد روغن زیتون رو هم کم کم اضافه کنید.

از اون طرف بادمجون ها رو با استفاده از چنگال له کنید.

بعدشم بذارید تو یخچال خنک شه و مواد به همدیگه مزه بده و بعد توی ظرف خوشگلتون سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image