کیک کنجدی – آموزش درست کردن و طرز تهیه کیک خونگی با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت کیک کنجدی خونگی:

کیک کنجدی

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک کنجدی با روش آسان:

مواد لازم:

  • تخم مرغ چهار عدد
  • شکر یک لیوان و نصف(اگه شیرینی کمتر دوست دارین میتونین کمتر بریزین ولی من همه یک لیوان و نصفی ریختمو عالی شد)
  • پودر هل. یک ق م
  • روغن سه چهارم لیوان
  • ماست سه چهارم لیوان
  • گلاب یک چهارم لیوان
  • آردمخصوص کیک دولیوان
  • بکینگ پودر دو ق م
  • نمک نوک قاشق
  • کنجد به میزان لازم
  • ارده برای چرب کردن قالب، به جاش میتونین از کره استفاده کنین.
  • پ.ن.برای اندازه گیری از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنین.

تخم مرغ و شکر و پودرهل رو با همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه.
بعد روغن میریزیم یک دقیقه با همزن میزنیم.
ماست و گلاب اضافه میکنیم دوباره با همزن میزنیم .


همزنو کنار میزاریم آردو بکینگ پودر و نمک الک میکنیم و کم کم به مایعمون اضافه میکنیم .
قالبمون رو با ارده چرب میکنیم و دیواره و کف قالبمون رو کامل با کنجد میپوشونیم.
مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا بپزه.
درجه فر رو نمیگم چون همه فرا درجه هاشون با هم فرق میکنه رو هر درجه ای که کیکاتون پف میکنه و خوب درمیاد بزارید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image