دستور پخت کنتاکی میگو :

اموزش اشپزی و طرز تهیه فست فود دریایی کنتاکی میگو :
برای این مدل میگو ،موقع پاک کردن خط پشت میگو، با چاقو خط کمر میگو رو باز میکنیم تا مثل شکل پهن بشه .
بهتره از میگوهای درشت استفاده کنیم.
بعد از شستن میگوها بهش نمک و آبلیمو میزنیم تا بوی میگو گرفته بشه.
میگوها رو اول داخل آردسفید میزنیم برای این کار میتونین آردو داخل کیسه یا ظرف دردار بریزین و چنتا از میگوهارو بریزین داخل کیسه یا ظرف سرشو ببندین خوب تکون بدین تا همه جای میگو آردی بشه.
مرحله دوم میگوهارو داخل تخم مرغ هم زده میزنیم.
و مرحله آخر آرد کنتاکی رو آماده میکنیم برای آماده کردن آرد کنتاکی به آرد ادویه های؛
- پودرسیر
- پودرپیاز
- پاپریکا
- آویشن
- پودرفلفل سیاه
- زردچوبه
- پودرلیموعمانی
- فلفل قرمز
- ادویه مخلوط
- +قرص مرغ رنده شده
اضافه میکنیم مخلوط میکنیم.
آرد مزه دارشده رو مثل مرحله اول داخل ظرف دربدار یا کیسه میریزیم میگو رو که از تخم مرغ در آوردیم تو آرد میریزیم درشو میزاریم دوباره تکونش میدیم .
میگوها رو داخل ظرف میچینیم و بمدت یکساعت داخل فریزر میزاریم تا خودشو بگیره .
درآخر میگوها رو داخل روغن سرخ میکنیم مواظب باشید حرارت شعلتون متوسط باشه وگرنه آرد دور میگوها میسوزه.