پلو گوشت مجلسی – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذا با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت پلو گوشت مجلسی با روش آسان:

پلو گوشت مجلسی

اموزش اشپزی و طرز تهیه پلو گوشت مجلسی:

تو این مدل پلو گوشت رو جداگانه با ادویه های درسته هل،دارچین،میخک،فلفل سیاه و کمی آب میپزیم بعد بصورت ریش ریش همراه با پیاز طبخ میکنیم نمک ،پودرهل و پودردارچین و پودرفلفل سیاه میزنیم، تو ریختن ادویه ها دست و دلباز باشین.
برنج پلو با آب گوشت بصورت کته آماده میشه ادویه هایی که همراه گوشت ریختیم عطرشونو به آب گوشت پس دادن و این باعث میشه پلومون خیلی خوش طعم بشه.


مخلفات و دورچینشو حسب سلیقتون میتونین کم و زیاد کنین .
من سیبزمینی و نخود و کشمش و پیاز داغ سرخ کردم و موقع سرو روی برنج ریختم‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image