• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ناگت مرغ خونگی : طرز تهیه فست فود خوشمزه و آسان

    ناگت مرغ خونگی

    دستور پخت ناگت مرغ خونگی و خوشمزه:

    شاید بگین این که ناگت نیست ناگت فرق داره پنیر پیتزا داره آخر کارم تو تخم مرغ میزنند و …
    ولی من بهش میگم ناگت یه جوراییه شبیهشه ورژن سالمترو آسونترش.
    اصلا هم بدون پنیر خشک نمیشه برعکس با این روش بافتش توخالی و آبدار میمونه.

    • سینه مرغ چرخ کرده یک عدد
    • نان تست سه عدد
    • شیر ربع لیوان
    • ادویه ها شامل؛ فلفل سیاه، نمک، پودر سیر، پاپریکا و پودر پیاز
    • آرد سوخاری که من خودم درست کردم اضافه های نان باگتو خشک کردم بعد پودر کردم بعد با پودر آویشن، سیر خشک یا پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم.

    طرز تهیه ناگت مرغ خونگی با روش آسان:

    سینه مرغ چرخ میکنیم
    با ادویه ها مخلوط میکنیم ورز میدیم.
    قسمت قهوه ای نان تست رو جدا میکنیم روش شیر میریزیم با پشت قاشق له میکنیم
    خمیر نان رو به مرغ اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم
    مواد رو به مدت دوساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره.

    پ.ن. مواد رو بعد اینکه نون اضافه کردیم میزاریم داخل یخچال، این قسمتش تو عکس اشتباه شده
    کف سینی آرد سوخاری میپاشیم مواد مرغمون و روش پهن میکنیم چون مواد چسبندست پودرسوخاری بهش میچسبه و نیازی به تخم مرغ نیست


    روش دوباره پودر سوخاری میپاشیم بعد قالب میزنیم و سرخ میکنیم.
    حتما از پودر سوخاری طعم دار استفاده کنین یا خودتون طعم دارش کنین.

    ناگت مرغ خونگی

    About The Author