ناگت مرغ خونگی – آموزش آشپزی و طرز تهیه فست فود خوشمزه و آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت ناگت مرغ خونگی و خوشمزه:

ناگت مرغ خونگی

شاید بگین این که ناگت نیست ناگت فرق داره پنیر پیتزا داره آخرکارم تو تخم مرغ میزنند و …
ولی من بهش میگم ناگت یه جوراییه شبیهشه ورژن سالمترو آسونترش.
اصلا هم بدون پنیر خشک نمیشه برعکس با این روش بافتش توخالی و آبدار میمونه.

  • سینه مرغ چرخکرده یکعدد
  • نان تست سه عدد
  • شیر ربع لیوان
  • ادویه ها شامل؛فلفل سیاه،نمک،پودرسیر،پاپریکا و پودر پیاز
  • آرد سوخاری که من خودم درست کردم اضافه های نان باگتو خشک کردم بعد پودر کردم بعد با پودر آویشن،سیرخشک یا پودر سیر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پاپریکا و پودر پیاز مزه دار کردم.

اموزش اشپزی و طرز تهیه ناگت مرغ خونگی با روش آسان:

سینه مرغ چرخ میکنیم
با ادویه ها مخلوط میکنیم ورز میدیم.
قسمت قهوه ای نان تست رو جدا میکنیم روش شیر میریزیم با پشت قاشق له میکنیم
خمیر نان رو به مرغ اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم
مواد رو به مدت دوساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره.

پ.ن.مواد رو بعد اینکه نون اضافه کردیم میزاریم داخل یخچال ،این قسمتش تو عکس اشتباه شده
کف سینی آرد سوخاری میپاشیم مواد مرغمونو روش پهن میکنیم چون مواد چسبندست پودرسوخاری بهش میچسبه و نیازی به تخم مرغ نیست


روش دوباره پودرسوخاری میپاشیم بعد قالب میزنیم و سرخ میکنیم.
حتما از پودر سوخاری طعمدار استفاده کنین یا خودتون طعمدارش کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image