دستور پخت نان پنیری پنبه ای خونگی:

به جرات میتونم بگم نرمترین و خوشمزه ترین نون پنیریه که تاحالا امتحان کردم.
دستورش یه چندتا فوت کوزه گری داره که سعی کردم همه رو بگم اگه نکته هاشو دقیق انجام بدین حتما نوناتون عالی درمیاد.
مواد لازم برای خمیر:
- پ.ن.منظور از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه
- شیر ولرم یک لیوان و نصف
- شکر نصف لیوان
- روغن نصف لیوان
- خمیر مایه یک و نیم ق غ
- نمک یک ق چ
- سفیده تخم مرغ یکعدد(زردشو واسه رومال استفاده کنین).
- آرد چهارونیم الی پنج لیوان
پ.ن.اگه بهبود دهنده داشتین که نصف ق چ بریزین اگه مثل من نداشتین میتونین نصف ق چ بکینگ پودر همراه با آردتون الک کنین و به خمیر اضافه کنین.
اموزش اشپزی و طرز تهیه نان پنیری پنبه ای با روش آسان:
اول از همه باید خمیر مایمونو عمل بیاریم .
شیر حتما باید ولرم باشه نه خیلی داغ و نه سرد .
شیر و خمیر مایه و دو ق غ از آردمون و دو ق غ از شکر مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم درظرفو میبندیم ده دقیقه میزاریم بمونه تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه.
تو یه کاسه بزرگ بقیه آرد و بکینگ پودر وبقیه شکر و سفیده تخم مرغ و نمک و روغن و خمیر مایه عمل اومده اضافه میکنیم با قاشق یا با دستگاه خمیرزن مخلوط میکنیم.
پ.ن.ابتدا چهارونیم لیوان آرد رو بریزین اگه در نهایت دیدین که خمیرتون خیلی شل و چسبناکه نصفه دیگه آرد رو کم کم اضافه کنین در حدی که خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو با دست حسابی ورز میدیم یا به صورت ضربه ای خمیررو داخل دستمون جمع میکنیم .صد ضربه داخل کاسه میکوبیم .
خمیر در نهایت نباید بدست بچسبه.
خمیر رو به داخل کاسه انتقال میدیم سرشو با پارچه یا حوله نمدار میپوشونیم و استراحت میدیم.
این خمیر رو طی سه مرحله استراحت میدیم مرحله اول؛
پانزده دقیقه که استراحت کرد حوله رو برمیداریم با قاشق زیرو روش میکنیم و همش میزنیم دوباره سرشو میپوشونیم مرحله دوم؛
به مدت یکساعت میزاریم توی جای گرم بمونه تا ور بیاد.
خمیرمونو که حالا حجمش دوبرابر شده پفشو میگیریم از خمیر چونه اندازه گردو میگیریم وسطشو پنیر خامه ای میزاریم .
پ.ن.پنیر حتما خامه ای باشه پنیرای پینکا،ویلی،کیبی،مثلثی بهترین گزینه هان.
تو ریختن پنیرم دست و دلباز باشین
کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم چونه هارو با فاصله میچینیم مرحله سوم؛
روی چونه هارو پانزده دقیقه میپوشونیم تا پف کنه و نونامون سبکتر بشه.
در آخر نونامونو رومال میکنیم یعنی زرده تخم مرغی رو که کنار گذاشته بودیم کمی با شیر رقیقش میکنیم با برس روی نونا میمالیم وکنجد میپاشیم
فر رو از قبل گرم میکنیم سینی نونا رو میزاریم تو فر .زیرش که طلایی شد شعله بالا رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه