طرز تهیه پیتزا میگو – آموزش آشپزی فست فود دریایی خوشمزه با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا میگو سریع و خوشمزه:

طرز تهیه پیتزا میگو

پیتزا میگو یکی از خوشمزه ترین پیتزاهاست که تو رستورانای غذای دریایی خیلی پرطرفداره دستورشو واستون گذاشتم تا راحت تو خونه آمادش کنین
بخصوص الان که فصل میگو هم هست.

برای میگو:

  • میگو
  • آبلیمو تازه
  • پودرسیر
  • پاپریکا
  • پودر پیاز
  • فلفل سیاه
  • نمک

اموزش اشپزی و طرز تهیه پیتزا میگو با روش آسان :

همه رو مخلوط میکنیم نیم ساعت میزاریم مزه ها بخورد میگو بره بعد تو تابه که یکم روغن ریختیم تفتش میدیم زیاد تفت ندین که سفت میشه.

برای سس پیتزا:

  • گوجه فرنگی دوعدد
  • فلفل دلمه نصف یکعدد
  • فلفل تند یکعدد
  • سیر دو الی سه حبه
  • پیاز خشک یک مشت اگه نداشتین یک تکه پیاز خام بریزین
  • آویشن یک ق م
  • نمک کمی
  • شکر یک ق غ
  • روغن یک چهارم لیوان

گوجه و دلمه و سیر و فلفل و پیاز رو میریزیم داخل مخلوط کن تا میکس بشه بعد سس رو میریزیم داخل قابلمه میزاریم رو گاز
بهش آویشن و نمک اضافه میکنیم
اواخر پخت شکر و روغن میریزیم وقتی پخت و کمی غلیظ شد ازرو گاز برمیداریم.

برای خمیر:

  • آرد سه لیوان
  • مایه خمیر یک ق غ
  • شکر یک ق غ
  • شیرخشک سه ق غ
  • نمک کمی
  • روغن ربع لیوان
  • آب ولرم یک لیوان

مواد خشک رو مخلوط میکنیم آب ولرم میریزیم پنج الی هفت دیقه میزاریم خمیر مایه عمل بیاد
بعد دولیوان آرد و یک چهارم لیوان روغن میریزیم ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد این خمیر احتیاج به استراحت نداره و فوق العادست برای همه چی.

خمیر رواز قالب بزرگتر نازک پهن میکنیم پنیر خامه ای میریزیم داخل قیف، دورشو پنیر میریزیم بعد خمیرو دولا میکنیم
وسط پیتزا رو سس میمالیم روش پنیر میریزیم بعد قارچ که یکم تفت دادیم بعد دلمه بعد میگو و ذرت و پنیر .
میزاریم تو فر که از قبل گرم کردیم ده دیقه آخر گریل رو روشن میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image