طرز تهیه زیبونی میگو – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای دریایی خوشمزه و آسان

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت و طرز تهیه زیبونی میگو خوشمزه:

طرز تهیه زیبونی میگو

اموزش اشپزی و طرز تهیه زیبونی میگو با روش آسان:

زیبونی یه جور برنج ته اندازه که مواد زیر پلو قرار میگیره و همون جور دم میزاریم انواع مختلفی هم داره زیبونی باماهی،میگو،مرغ و گوشتو …
کلا غذاهای جنوب با زیبونی و هواری هاش مشهوره دیگه

  • میگو
  • پیاز یکعدد
  • سیبزمینی یکعدد
  • گوجه یکعدد
  • سیر دوحبه
  • فلفل سبز اختیاری
  • زیره سبز یک ق م
  • فلفل دلمه یک چهارم یکعدد

ادویه ها:

  • زردچوبه
  • ادویه مخلوط
  • پودرهل
  • فلفل سیاه
  • پودرلیموعمانی

ابتدا میگو رو تمیز میکنیم میشوریم و حدود دو دقیقه داخل آب جوش آبپز میکنیم.
داخل قابلمه روغن رو داغ میکنیم زیره سبز میریزیم بوی زیره که بلند شد پیاز خردشده اضافه میکنیم .
پیاز که یکم تفت خورد سیر خرد شده و فلفل سبز میریزیم تو این مرحله زردچوبه میزنیم.


سیبزمینی میریزیم نمک و ادویه مخلوط میزنیم.
گوجه رو پوست میگیریم و خرد میکنیم بعد بهمراه فلفل دلمه ای اضافه میکنیم.
میگوهارو میریزیم فلفل سیاه و پودر لیموعمانی و خیلی کم پودر هل میزنیم بعد که مواد باهم مخلوط شدند برنج آبکش شده رو میریزیم و دم میزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image