دستور پخت و طرز تهیه زیبونی میگو خوشمزه:

اموزش اشپزی و طرز تهیه زیبونی میگو با روش آسان:
زیبونی یه جور برنج ته اندازه که مواد زیر پلو قرار میگیره و همون جور دم میزاریم انواع مختلفی هم داره زیبونی باماهی،میگو،مرغ و گوشتو …
کلا غذاهای جنوب با زیبونی و هواری هاش مشهوره دیگه
- میگو
- پیاز یکعدد
- سیبزمینی یکعدد
- گوجه یکعدد
- سیر دوحبه
- فلفل سبز اختیاری
- زیره سبز یک ق م
- فلفل دلمه یک چهارم یکعدد
ادویه ها:
- زردچوبه
- ادویه مخلوط
- پودرهل
- فلفل سیاه
- پودرلیموعمانی
ابتدا میگو رو تمیز میکنیم میشوریم و حدود دو دقیقه داخل آب جوش آبپز میکنیم.
داخل قابلمه روغن رو داغ میکنیم زیره سبز میریزیم بوی زیره که بلند شد پیاز خردشده اضافه میکنیم .
پیاز که یکم تفت خورد سیر خرد شده و فلفل سبز میریزیم تو این مرحله زردچوبه میزنیم.
سیبزمینی میریزیم نمک و ادویه مخلوط میزنیم.
گوجه رو پوست میگیریم و خرد میکنیم بعد بهمراه فلفل دلمه ای اضافه میکنیم.
میگوهارو میریزیم فلفل سیاه و پودر لیموعمانی و خیلی کم پودر هل میزنیم بعد که مواد باهم مخلوط شدند برنج آبکش شده رو میریزیم و دم میزاریم.