تست کبابی – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای آسان و خوشمزه خونگی + نکات کلیدی

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه تست کبابی خونگی فوری و راحت + نکات کلیدی :

طرز تهیه تست کبابی

اموزش اشپزی و طرز تهیه تست کبابی با روش آسان:

یه چی آوردم واستون خفن
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنین عالیه.

مواد لازم:

  • سینه مرغ چرخکرده. یکعدد
  • پیاز رنده یکعدد
  • پودر پاپریکا
  • پودرسیر(تو عکس یادم رفت)
  • سماق
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • روغن مایع یا زیتون. یک قاشق غذاخوری
  • نان تست یکبسته

طرز تهیه :

آب پیازارو میگیریم بعد به همراه ادویه ها و روغن به مرغمون اضافه میکنیم.
نمکشو اندازه میگیریم.
خوب ورز میدیم بعد سرشو میگیریم و داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن اگه شب تا صبح بزارین که چه بهتر وگرنه دو ساعتم کفایت میکنه.


نونا رو به هر شکلی که دوست دارین برش بزنین دایره،مربع یا قلبی
یک لایه نازک مواد مرغی میکشیم روی نون .
کف تابه نچسب رو با برس روغن میکشیم نونا رو از طرفی که مواد مرغی کشیدیم میزاریم کف تابه تا بپزه .


فقط یکطرف نون رو میپزیم وگرنه خشک میشه.
به هیچ وجه در تابه رو نزارین.
اگه کنجد دوست دارین میتونین بعد اینکه مواد مرغی رو روی نون کشیدین از همون طرف بزنین داخل کنجد و بعد سرخش کنین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image