سینابون رولز ( رول دارچینی )- آموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی خوشمزه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت سینابون رولز خوشمزه:

سینابون رولز

اموزش درست کردن و طرز تهیه سینابون رولز ( رول دارچینی ) با روش آسان در خانه:

یه شیرینی خوشعطر دارچینی که تقریبا همه طرفدارشن .

خمیر سینابون دستورای مختلفی داره که من تا حالا بیشترشو امتحان کردم ولی خب چون من همیشه دنبال آسونترین و راحت ترین روشم با خمیر همه کاره هم امتحان کردم و عالی میشه فقط من برای عطر بیشتر به جای روغن مایع کره آب شده ریختم .


به این روش که اول ؛

  • یک لیوان سرصاف آردسفید
  • یک ق غ شکر
  • یک ق غ مایه خمیر
  • سه ق غ شیر خشک
  • کمی نمک
  • یک لیوان آب ولرم

مخلوط میکنیم سرشو میپوشونیم پنج دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه
بعد بهش دولیوان آرد سفید و یک سوم لیوان کره آب شده اضافه میکنیم و خمیرو ورز میدیم.
پ.ن .به جای شیرخشک و آب ولرم میتونین از یک لیوان شیر ولرم استفاده کنین.
خمیرو بصورت مستطیل باز میکنیم .


برای مواد میانی؛


شکر قهوه ای دو ق غ اگه نداشتین از شکر سفید استفاده کنین ولی شکر قهوه ای یه چیز دیگست.
پودرکاکاوو دوق غ
پودر دارچین یک ق غ (سلیقه ایه بیشتر خواستین بیشتر بریزین)
کره آب شده ۵۰گرم


مواد میانی رو با قاشق مخلوط میکنیم.
کمی از مواد رو روی خمیر میکشیم خمیر رو رول میکنیم با کمک نخ دندون یا نخ آشپزی رول رو تکه تکه میکنیم.
کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم رولهارو توی سینی میچینیم سرشو میپوشونیم به مدت بیست دقیقه استراحت میدیم(این استراحته خیلی مهمه).
فر رو از قبل گرم میکنیم رولا رو میزاریم تو فر تا بپزه بعد روش کرم میریزیم.


برای کرم؛
شیرعسلی یک قوطی
پنیرخامه ای سه ق غ
میکس میکنیم روی نونا میریزیم.
برای تزیین گردو ،سس شکلات یا پودر دارچین و… بریزین.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image