خورشت مرغ – آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش با روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت خورشت مرغ خوشمزه و سنتی:

خورشت مرغ

اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت مرغ با روش آسان :

خورشت مرغ یکی از پرطرفدارترین خورشتاست هم با نون و هم برنج سرو میشه .

هرکسی دستور خودشو واسه درست کردن این خورشت داره من با این روش عمل میکنم؛
پیاز رو خرد میکنم داخل روغن تفت میدم زردچوبه میزنم
تکه های مرغمو اضافه میکنم با شعله متوسط مرغ رو همراه پیاز سرخ میکنم مرغم که طلایی شد شعله رو کم میکنم تا مرغ و پیاز کمی نرم بشه .


اواسط کار لپه رو اضافه میکنم (لپه هارو از قبل خیس کردم و نیم پز کردم )
نمک و ادویه و پودر دارچین و پودر هل و پودر فلفل سیاه میزنم .
رب اضافه میکنیم.


در آخر آب جوش میریزم‌و با حرارت کم میزارم تا خورشتمون کامل جا بیفته.
پ.ن.میتونین بر حسب سلیقتون لیمو عمانی یا زعفران به خورشتتون اضافه کنین .
میتونین بادمجون سرخ کنین و کنار خورشت سرو کنین .
کلا ایده واسه این مدل خورشت خیلی زیاده شما چه کار میکنین تا خورشتتون خوشمزه تر بشه ؟
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image