تاس کباب مرغ – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خونگی

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت تاس کباب مرغ با روش آسان:

تاس کباب مرغ

اموزش اشپزی و طرز تهیه تاس کباب مرغ خوشمزه و آسان:

یکی از آسونترین غذاها واسه گزینه شام تاس کباب مرغه .
ترکیب مرغ و سبزیجات که همه باهم توی قابلمه میچینیم و درشو میبندیم رو شعله کم تا بپزه تمام.
هرکسی یه جور درست میکنه این روشو امتحان کنین عالی میشه تو این روش مرغمون هم سرخ میشه هم آبدار باقی میمونه و خشک نمیشه از مرغ که بگذریم اون پیازا چی میگن
سبزیجاتشم دلبخواهیه میتونین از کدو ،بادمجان ،قارچ و یا …هم استفاده کنین یا اگه هویجشو دوست ندارین نریزین سلیقه ایه.

اندازه سبزیجام بستگی به اندازه مرغ و سلیقتون داره هرچیشو بیشتر دوست داشتین بیشتر بریزین یکی پیازشو بیشتر دوست داره یکی مثل من سیبزمینیشو

موادلازم؛

  • مرغ تکه شده
  • پیاز
  • فلفل سبز
  • گوجه
  • فلفل دلمه
  • هویج
  • سیبزمینی
  • آلو
  • ادویه ها(پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا،ادویه مخلوط)
  • آب حدود یک لیوان
  • روغن کمی
  • آبغوره

به مرغ نمک میزنیم تو قابلمه یک ق روغن میریزیم مرغ رو میچینیم کف قابلمه.
یکطرفش که سرخ شد برش میگردونیم
سبزیجاتمونو روش میچینیم چند عدد آلو میریزیم.


ادویه ها و کمی نمک میریزیم روی سبزیجاتمون.
اگه حجم سبزیجاتتون زیاد بود میتونین ادویه هارو لایه لایه بریزین روش.
در آخربا آب و آبغوره و روغن سس درست میکنیم میریزیم روش .


پ.ن.اگه میخواین تاس کبابتون رنگش قرمز بشه میتونین تو سسش رب گوجه اضافه کنین.
درب قابلمه رو میزاریم با شعله کم حدود یک و نیم الی دو ساعت میزاریم بپزه وآبش کشیده بشه تا نرم بشه.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image