استانبولی پلو با گوشت – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی

آموزش آشپزی غذای ایرانی

دستور پخت استانبولی پلو با گوشت مجلسی :

استانبولی پلو با گوشت

اموزش اشپزی و طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت با روش آسان:

یه پلوی خوشمزه و پر ادویه که بدون زردچوبه درست میشه.

مواد لازم:

  • گوشت گاو
  • برنج
  • ادویه درسته شامل ؛هل.دارچین.فلفل سیاه.میخک
  • هویج خلالی
  • سیبزمینی خلالی
  • کشمش
  • رشته ورمیشل
  • گوجه پوست کنده یکعدد
  • پیاز بزرگ یکعدد
  • پودر هل و پودر دارچین و ادویه مخصوص گوشت

گوشت رو بهمراه کمی آب میریزیم داخل زودپز .بهش ادویه های درسته رو اضافه میکنیم میزاریم نرم بشه.
پیاز رو تفت میدیم. نرم که شد گوشتارو اضافه میکنیم نمک و ادویه و فلفل میزنیم
گوجه خرد شده رو میریزیم


پودرهل و دارچین میزنیم آب گوشت اندازه برنجمون اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد.
سیبزمینی و هویج و کشمش و رشته رو سرخ میکنیم به آب جوش اضافه میکنیم
برنج رو میریزیم آبش که کشیده شد دم میزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image