رسپی نان رهته پیازی :

اموزش درست کردن و طرز تهیه نان رهته پیازی با روش آسان در خانه:
نان محلی فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار
در اصل آردش رو با سوراغ (نوعی سس محلی که با ماهی درست میشه)خمیر میکنن که معرکست.جنوبیا میدونن چی میگم
ولی چون اهالی خونه با سوراغ میونه خوبی ندارن ،مجبورم نوع سادشو درست کنم.
مواد لازم:
- آرد سه لیوان
- پیاز دوعدد
- فلفل سبز یکعدد
- سیر دوحبه
- گشنیز و شوید اگه نداشتین میتونین خشکشو استفاده کنین از هر کدوم دو قاشق غذاخوری
- مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
- زردچوبه یک ق چ
- پودر پیاز یک ق مرباخوری
- نمک
- آب ولرم به میزان لازم
پیاز و سیر و فلفل سبز و گشنیز و شوید رو داخل خردکن یا غذاساز لهش میکنین اگه نداشتین رنده کنین.
آرد و زردچوبه و پودرپیاز ،مایه خمیر و مخلوط پیاز و سبزی رو باهم مخلوط میکنیم با آب خمیر میکنیم غلظت خمیر رو توی فیلم ۷ میتونین ببینین خمیر نباید زیاد رقیق و نه زیاد غلیظ باشه.
سر خمیر رو میپوشونیم دو ساعت استراحت میدیم.
خمیر که ور اومد با ملاقه کف تابه یا ماهیتابه تفلون خمیر میریزیم با پشت ملاقه دورانی خمیر رو به صورت دایره درش میاریم .
روی خمیر یک ق روغن مایع میریزیم بعد برش میگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه.
حواستون باشه روغن رو اول کار به تابه نزنین چون دراین صورت خمیر به تابه نمیچسبه و جمع میشه نمیتونین گردش کنین.
این نون رو میتونین با پنیر خامه ای میل کنین.