لازانیا با نان تست – آموزش آشپزی و طرز تهیه غذا با روش آسان و خوشمزه

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت لازانیا با نان تست خوشمزه و خونگی:

لازانیا با نان تست

اموزش اشپزی و طرز تهیه لازانیا با نان تست با روش آسان :

به جرات میتونم بگم اگه این مدل لازانیارو امتحان کنین دیگه از ورقه های لازانیا استفاده نمیکنین .
یک شام فوق خوشمزه و البته پر کالری .

برای مواد میانیش هم از گوشت چرخ کرده و هم مرغ میتونین استفاده کنین که من با مرغ درست کردم .

مواد میانی:

  • پیاز یکعدد
  • سینه مرغ یکعدد
  • فلفل دلمه یک عدد کوچک
  • قارچ یک کاسه کوچک
  • ذرت درصورت تمایل
  • رب گوجه
  • زردچوبه،نمک،پودرسیر،پاپریکا،ادویه مخلوط،فلفل سیاه،پودردارچین

پیاز رو تفت میدیم
زردچوبه میزنیم
سینه مرغ نگینی خردشده اضافه میکنیم
دلمه میریزیم
قارچ اضافه میکنیم شعله رو زیاد میکنیم تا آب قارچا کشیده بشه آبش که کشیده شد ادویه ها ورب اضافه میکنیم.
اگه ذرت هم دوست داشتین میتونین به موادتون اضافه کنین موادمون که خوب مخلوط شد و جا افتاد آمادست.

برای سس بشامل:

  • کره ۵۰گرم
  • آرد سه ق غ
  • شیر سه لیوان
  • قرص مرغ یک عدد
  • فلفل سیاه نصف ق چ
  • پنیر خامه ای یا پیتزا

کره رو داخل قابلمه آب میکنیم
آرد رو داخل کره تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه
قرص مرغ و فلفل سیاه اضافه میکنیم
شیر میریزیم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و غلیظ بشه .
اواسط کار پنیر رو اضافه میکنیم تا داخل سس آب بشه.

کف ظرفمون مقداری سس بشامل میریزیم.
قسمت قهوه ای نان تست رو جدا میکنیم یک لایه روی سس میچینیم روش مواد مرغی میریزیم دوباره مقداری سس و پنیر پیتزا میریزیم لایه دوم نان رو میچینیم
لایه آخر مابقی سس میریزیم روش پنیر میریزیم کمی آویشن میپاشیم و میزاریم داخل فر.
اول با حرارت پایین فر حدود ۳۰الی۴۵دقیقه میزاریم بمونه ۱۵دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی و برشته بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image