دستور پخت کیک باقلوا – آموزش درست کردن کیک و شیرینی با روش آسان مثل بیرون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه و دستور پخت کیک باقلوا:

دستور پخت کیک باقلوا

اموزش درست کردن و دستور پخت کیک باقلوا با روش آسان در خانه مثل بیرون:

نوبتی هم باشه نوبت یه کیک فوق العادست هر چی من از عطرش براتون بگم کم گفتم .

مواد لازم:

  • آردسفید . دولیوان
  • تخم مرغ چهارعدد
  • ماست شیرین یک لیوان
  • شکر. یک لیوان
  • روغن نصف لیوان
  • پودرهل یک ق مرباخوری
  • بکینگ پودر. یک ق مرباخوری سرپر

تخم مرغ و شکر و پودرهل رو ده دقیقه با همزن هم میزنیم .
بعد روغن اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم.
ماست اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم طی سه مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.
مایع رو داخل قالب چرب شده ۲۵×۳۰میریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر میزاریم تا بپزه.
بعد پخت برای خوشرنگیش رومال میکنیم برای رومال؛
زرده تخم مرغ. یکعدد
ماست یک ق غ
زعفران دمکرده. یک ق غ

همه رو با هم مخلوط میکنیم روی کیک میمالیم .
شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی و خوشرنگ بشه.

برای شربت:

  • آب یک لیوان
  • شکر یک لیوان
  • میزاریم بجوشه وقتی جوش اومد
  • گلاب نصف لیوان
  • هل چهارتا دونه
  • زعفران کمی

میزاریم یکم غلیظ بشه بعد که شربت خنک شد روی کیک داغ میریزیم .
کیک رو چندساعت داخل یخچال میزاریم تا شربت به خورد کیک بره.
درنهایت با پودر پسته و نارگیل تزیینش میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image