اموزش طرز تهیه کیک زعفرانی خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز :
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۲۵۰ گرم
- کره ۷۰ گرم (دمای محیط)
- خامه صبحانه ۲۲۵ میلی ( البته از اون ظرفای یکبار مصرف مربع )
- بیکینگ پودر ۱ ق چ
- آرد ۲۵۰ گرم
- پودر هل ۱ق چ
- زعفران دم کرده غلیظ
دستور پخت و طرز تهیه کیک زعفرانی :
همه مواد رو درون یه کاسه ریخته و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شه به ته قالب کمربندی کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم و مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۵-۵۵ میزاریم تا بپزه
بعد از خنک شدن از قالب در آورده توی ظرف مورد نظر میزاریم و روی کیک کرم خامه ای که درست کردیم میریزیم و بعد با خلال پسته و زعفران و گل خشک تزیین میکنیم
کرم خامه ای:
خامه ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۳/۴ پیمانه
خامه و پودر قند رو مخلوط کرده هم میزنیم تا یکدست شود