• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد سزار : طرز تهیه سالاد خوشمزه و آسان در خانه مثل رستوران

    سالاد سزار

    اموزش و طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه در خانه مثل رستوران :

    مواد مورد نیاز :

    • – روغن زیتون ۱/۴ فنجان
    • – سس مایونز ۳/۴ فنجان
    • – پنیر پارمزان شش قاشق غذاخوری
    • – سس خردل یک قاشق چایخوری
    • – نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
    • – سیر دو حبه
    • – کاهو یک بوته
    • – فیله مرغ یک عدد
    • – نان تست سه عدد
    • – لیمو ترش یک عدد

    آموزش و طرز تهیه سالاد سزار :

    ابتدا فیله های مرغ را در قابلمه ای می گذارید روی آنها آب می ریزید. سپس یک عدد پیاز متوسط را پوست می گیرید ، می شویید و به صورت چهار قاچ خرد می کنید . در قابلمه می ریزید و کمی زرد چوبه نیز روی آن می پاشید (اضافه کردن پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ است) و روی حرارت متوسط اجازه می دهید تا فیله ها بپزند. (شما می توانید مرغ را با تابه های رژیمی گریل کنید تا بپزد) پس از پخت فیله ها را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنید.

    سس سالاد:

    تا پخت کامل فیله ها سس سالاد را آماده می کنید یک عدد از سیر ها را پوست می گیرید و می شویید و با رنده ریز رنده می کنید و داخل کاسه ای بزرگ می ریزید و سس مایونز، سس خردل و دو قاشق از پنیر پارمیزان را به آن اضافه می کنید ، و لیمو را از وسط نصف می کنید و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنید و روی مواد سس نمک، فلفل سیاه می ریزید و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنید تا یکدست شوند و فیله های خرد شده را اضافه می کنید.

    در ادامه مجددا مواد رو زیر و رو می کنید تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند ، پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهید. نان تست ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع های کوچک برش می زنید.
    روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزید و حرارت شعله را کم می کنید تا روغن داغ شود. باقیمانده سیر را پوست می گیرید و رنده می کنید و در تابه می ریزید و تفت می دهید تا رنگ سیر طلایی شود . بعد تابه را از روی حرارت بر می دارید و نان تست های برش می زنید را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهید تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد. کاهو ها را می شویید و روی تخته به تکه های بزرگ خرد می کنید (کاملا سلیقه ای است می توانید ریز خرد کنید).

    چیدمان در ظرف:


    ظرف مورد نظر تان را انتخاب کنید و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزید و کاسه سس را از یخچال بیرون می آورید و باقی کاهو های خرد شده را داخل سس می ریزید و با قاشق مخلوط می کنیم و سس را روی کاهو های داخل ظرف سرو می ریزید و نان تست های تفت داده را نیز روی سس می ریزید و باقی پنیر پارمزان را روی نان تست ها می ریزید و از رنگ و طعم بی نظیر این سالاد لذت ببرید.

    سالاد سزار

    About The Author